Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat 90% reclamele, alăturați-vă.
Hunger: Apetit nestăvilit (2023)
HD

Hunger: Apetit nestăvilit (2023) subtitrat si tradus in Romana

4.7
  • Nume original: Hunger 2023
  • Gen: Netflix, Dramă, Thriller, Filme 2023
  • Actori: Chutimon Chungcharensukying, Nopachai Chaiyanam, Savasdivat Na Ayutthaya, Kenneth Vaughn
  • Regie: Sitisiri Mongkolsiri
  • Traducere: Subtitrat
  • Tara: Tailanda
0 Voturi
09.04.2023, 14:25
507
0
O fată thailandeză de 20 de ani moștenește un restaurant de familie. Unitatea este situată în cartierul vechi din Bangkok. Părinții ei bogați sunt pe moarte. Au mers într-o stațiune să schieze și au intrat într-o avalanșă periculoasă. Afacerea lor trece la fiica lor. Restaurantul servește mâncăruri exotice. Vizitatorii bogați vin la cea mai bună instituție din țară. Aoi va trebui să lucreze cu o echipă de specialiști profesioniști. Tatăl ei era considerat un bucătar talentat. A reușit să-i transmită moștenitoarei experiența și cunoștințele sale pe probleme culinare.

Eroina devine un bucătar excelent. Ea gătește delicios și este foarte populară printre clienți. Frumusețea îi este foarte frică să nu-i dezamăgească. Ea colaborează cu adevărați maeștri ai meșteșugului lor. Ei nu știu să renunțe. Gestionarea unor astfel de angajați nu este deloc ușoară. Talentatul bucătar Paul și-a cunoscut amanta încă din copilărie. El este gata să protejeze o tânără femeie de afaceri într-o perioadă dificilă. Ea întâlnește partea întunecată a muncii de geniu.

HD Hunger 2023 Subtitrat in Limba Romana

Stream 1
*Nota: Butonul de play al Serverului I (Netu.tv), este asezat in diferite locuri si mai putin vizibil, ca protectie impotriva botilor care incearca sa blocheze serverul.
Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat toate reclamele, alăturați-vă.

!!!Numai utilizatorii înregistrați pot lăsa comentarii!!! Înregistrare
Comments (0)
1