Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat 90% reclamele, alăturați-vă.
Awareness (2023)
HD

Awareness (2023) subtitrat si tradus in Romana

4.7
  • Gen: Mister, SF, Thriller, Filme spaniole, Filme 2023
  • Actori: Pedro Alonso, Victor Cerezuela, Carlos Cortcortcurs Ciudad, Ivcorn Millcorn Dcnaz, Lucas Fuica, Oscar Jaenada, Silvia Kahl, Karina Kolokolchikova, Mi Hoa Lee, Lila Lauren
  • Regie: Daniel Benmaur
  • Traducere: Subtitrat
  • Tara: Spania
3 Voturi
11.10.2023, 20:24
156
0
Un adolescent cu capacitatea de a hipnotiza oamenii este uneori obligat să-și ajute tatăl să-și câștige existența. Băiatul creează cu îndemânare o iluzie vizuală a următoarelor victime. Iar părintele, fără a pierde timp prețios, folosește sută la sută din talentul care a căzut din cer pe capul moștenitorului său. Totul a decurs fără probleme până când forțele supranaturale au scăpat de sub controlul adecvat chiar în fața publicului.Film awareness watch online gratuit de înaltă calitate HD 720 1080 complet în limba rusă, fără înregistrare și publicitate. Înșelătoriile obișnuite devin acum inaccesibile. Dar liderii grupurilor rivale criminale extrem de influente și-au propus să-l intercepteze pe tipul minunat. Exploatând că, pentru a primi următoarea, a pus pe dividende flux. Prins între două incendii, Ian nu este absolut pregătit să se supună tipurilor ticăloase. Încercând să se ascundă, obiectul vânătorii descoperă că nu este singurul care posedă astfel de abilități. O anumită agenție secretă se alătură urmăririi, dorind să depășească structurile ilegale. Capul băiatului se învârte-există un pericol mortal care așteaptă în orice direcție și este imposibil să ne dăm seama în cine să avem încredere.

HD Awareness (2023) Subtitrat in Limba Romana

Stream 1
*Nota: Butonul de play al Serverului I (Netu.tv), este asezat in diferite locuri si mai putin vizibil, ca protectie impotriva botilor care incearca sa blocheze serverul.
Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat toate reclamele, alăturați-vă.

!!!Numai utilizatorii înregistrați pot lăsa comentarii!!! Înregistrare
Comments (0)
1