Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat 90% reclamele, alăturați-vă.
Hatching (2022)
HD

Hatching (2022) subtitrat si tradus in Romana

4.7
  • Gen: Dramă, Fantastic, Horror, Thriller, Filme 2022
  • Actori: Siiri Solalinna, Sofia Heikkila, Jani Volanen, Reino Nordin, Oiva Ollila, Ida Mäattyanen, Saiya Lentonen, Stella Leppikorpi, Hertta Niminen, Aada Punakivi
  • Regie: Hanna Bergholm
  • Traducere: Subtitrat
  • Tara: Finlanda, Suedia
0 Voturi
05.02.2023, 18:35
497
0
Personajul principal al filmului de groază este Tinya, în vârstă de doisprezece ani. Mama fetei conduce un blog video popular unde vorbește despre familia ei ideală. Cerințele mamei către întreaga familie sunt extrem de clare, fără defecte, totul trebuie să fie perfect. Pe blogul ei, ea vorbește despre frumoasa lor casă suburbană, soțul grijuliu și copiii minunați și talentați. Mama este deosebit de exigentă față de bătrâna Tinya, punându-și toate speranțele asupra ei și forțând-o să ia lecții de gimnastică profesională. Într-o zi, fata rătăcește seara prin pădure și găsește o pasăre rănită, iar lângă ea zace un ou. Ea îl ia cu ea și în secret de la părinți îl aduce acasă. Bebelușul începe să aibă grijă de el și chiar îl culcă cu el. Dar într-o zi oul eclozează și se naște o creatură ciudată, care seamănă doar vag cu o pasăre. Tinya îi dă un nume, îi spune Alli și îl ascunde de familie în dulap. Pe măsură ce petrec timpul împreună, devin rapid cei mai buni prieteni. Treptat, creatura misterioasă se transformă în geamănul fetei. Și odată cu ea, toate agresiunile ascunse și emoțiile reprimate se eliberează. La urma urmei, pentru o lungă perioadă de timp copilul a încercat să-și susțină mama și, pentru a-i câștiga dragostea, a trebuit să-și suprime sentimentele conflictuale. Acum devine întruchiparea celui mai rău coșmar, iar viața într-o casă ideală se transformă într-un iad complet.

HD Hatching (2022) Subtitrat in Limba Romana

Stream 1 Stream 2
*Nota: Butonul de play al Serverului I (Netu.tv), este asezat in diferite locuri si mai putin vizibil, ca protectie impotriva botilor care incearca sa blocheze serverul.
Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat toate reclamele, alăturați-vă.

!!!Numai utilizatorii înregistrați pot lăsa comentarii!!! Înregistrare
Comments (0)
1