Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat 90% reclamele, alăturați-vă.
Oglinzi malefice (2008)
HD

Oglinzi malefice (2008) subtitrat si tradus in Romana

4.7
  • Nume original: Mirrors (2008)
  • Gen: Horror, Filme romanesti, Filme SUA
  • Actori: Kiefer Sutherland, Paula Patton, Cameron Boyce, Erica Gluck, Amy Smart, Mary Beth Peil, John Shrapnel, Jason Flemyng, Tim Ahern
  • Regie: Alexandre Aja
  • Traducere: Subtitrat
  • Tara: SUA, Romania
0 Voturi
20.01.2024, 01:26
36
0
Urmărește online filmul „Oglinzi malefice”. Telespectatorilor moderni le place să-și gâdile nervii. Acest film a fost unul dintre cele mai izbitoare filme de groază din 2008. Regizorul și scenaristul Alexander Azha a realizat acest film senzațional în genul: horror, thriller și detectiv. Pe lângă încasările de box office deloc proaste din întreaga lume, filmul a strâns aproximativ 4 milioane de dolari în Rusia, ceea ce este destul de mult.
Câteva rânduri despre intriga filmului. Ben Carson este un fost ofițer de poliție din New York, dar a fost șomer în ultima vreme. Aceasta este pedeapsa pentru uciderea angajatului tău, din neglijență, este adevărat. Dar asta nu schimbă esența. Acum, Ben are o depresie prelungită, căreia nici măcar o cantitate uriașă de alcool nu poate face față. Din această cauză, copiii și soția lui sunt înstrăinați de el și locuiește cu sora sa, Queens. Pentru a-și îmbunătăți cumva situația financiară și măcar să se ocupe cumva, tipul este angajat ca agent de securitate la supermarketul ars Mayflower. Dar la prima vedere, o muncă ușoară nu va fi atât de simplă. Ben va trebui acum să încerce din greu să-și stăpânească temerile.
Sunteți acasă sau la serviciu și aveți un minut liber, sunteți binevenit să vizitați site-ul nostru. Puteți viziona filmul „Mirrors (2008)” online la calitate HD bună pe portalul nostru de filme, complet gratuit și fără înregistrare enervantă.

HD Mirrors (2008) Subtitrat in Limba Romana

Server 2
Stream 1
*Nota: Butonul de play al Serverului I (Netu.tv), este asezat in diferite locuri si mai putin vizibil, ca protectie impotriva botilor care incearca sa blocheze serverul.
Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat toate reclamele, alăturați-vă.

!!!Numai utilizatorii înregistrați pot lăsa comentarii!!! Înregistrare
Comments (0)
1