Băiatul în pijama vărgată (2008)
HD

Băiatul în pijama vărgată (2008) subtitrat si tradus in Romana

4.7
  • Nume original: The Boy in the Striped Pyjamas
  • Gen: Dramă, Război, Filme SUA, Filme englezesti
  • Actori: Это кинопроизводство вызвало довольно противоречивые отзывы критиков и историков. Первый считал, что рассказанная история далека и далека, чтобы искусственно вызывать у зрителя более сильные эмоции. Последние были недовольны тем, что, по их мнению, фильм
  • Regie: Mark Herman
  • Traducere: Subtitrat
  • Tara: SUA
0 Voturi
21.05.2023, 22:41
63
0
Folosește Codul Promoțional FilmeNoi și primești un bonus de 200 de euro!
Un băiat pe nume Bruno trăiește fără să știe durerea. Familia lui este bogată și nu se neagă de nimic, iar lângă casa lor mare se află o fermă ciudată locuită de oameni în pijamale cu dungi. Dimineața joacă numere, iar pe tot parcursul zilei ard haine vechi în cuptoare mari. Familia încă îl protejează pe băiat de adevărul teribil: mama trece foarte greu printr-un astfel de cartier, tatăl o convinge că toate aceste atrocități sunt pentru binele țării sale natale, iar sora mai mare a lui Bruno este devotată cu ardoare ideilor naziste.
Curiosul Bruno petrece mult timp la gard pentru a rezolva misterul fermei și, în cele din urmă, întâlnește un băiat "din cealaltă parte" pe nume Shmule. Între copii se formează o prietenie sinceră din copilărie, care nu le-ar plăcea părinților. Într-o zi, Shmule vine la o întâlnire foarte supărat pentru că tatăl său a dispărut undeva. Bruno sapă în tabără, își îmbracă aceleași pijamale ca prietenul său, iar băieții merg în tabără să-l caute pe tatăl lui Shmule. Această producție de film a provocat recenzii destul de contradictorii din partea criticilor și istoricilor. Primul a considerat că povestea spusă este îndepărtată și îndepărtată pentru a evoca în mod artificial emoții mai puternice în privitor. Aceștia din urmă au fost nemulțumiți de faptul că, în opinia lor, filmul denaturează și înmoaie faptele reale despre Holocaust, iar acest lucru, la rândul său, poate încuraja generația modernă să interpreteze greșit evenimentele din acele vremuri.
Publicul a perceput în unanimitate pozitiv filmul, apreciind intensitatea pasiunilor, jocul direct al tinerilor actori și tehnica artistică care face ca contrastul dintre lumea iluziilor și realitatea crudă să fie criminal — povestea este spusă în numele unui copil.

HD The Boy in the Striped Pyjamas Subtitrat in Limba Romana

Stream 1
Comments (0)