Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat 90% reclamele, alăturați-vă.
Comedie cu supereroi (2008)
HD

Comedie cu supereroi (2008) subtitrat si tradus in Romana

4.7
  • Nume original: Superhero Movie
  • Gen: Acţiune, Filme SUA, Aventuri, Comedie
  • Actori: Drake Bell, Leslie Nielsen
  • Regie: Craig Mazin
  • Traducere: Subtitrat
  • Tara: SUA
2 Voturi
24.01.2023, 00:21
503
0
Filmul „Superhero Movie” ridiculizează toate clișeele și convențiile acestui gen. Un tânăr pe nume Rick Riker merge la școală unde este umilit de bătăușii locali. Singurul lui prieten este un afro-american obsedat de iPhone-uri și alte gadget-uri. În următoarea excursie, are loc un accident și este mușcat de o libelulă. Drept urmare, personajul principal primește superputeri și piele impenetrabilă. Învață acest lucru de la bunicul său, care decide să verifice totul în cel mai sigur mod lovind nepotul său cu un cuțit. Dându-și seama că acum este un super-erou, Rick își comandă un costum și se numește „Libelula”.

Între timp, șeful corporației, în clădirea căreia a avut loc acea expediție nefastă, creează o mașinărie care poate prelungi viața unei persoane. Singurul inconvenient este că trebuie să iei viața altora. Dorind să se vindece de o boală mortală și să trăiască pentru totdeauna, plănuiește un masacru.

HD Superhero Movie Subtitrat in Limba Romana

Server 2
Stream 1
*Nota: Butonul de play al Serverului I (Netu.tv), este asezat in diferite locuri si mai putin vizibil, ca protectie impotriva botilor care incearca sa blocheze serverul.
Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat toate reclamele, alăturați-vă.

!!!Numai utilizatorii înregistrați pot lăsa comentarii!!! Înregistrare
Comments (0)