The Old Way (2023)
HD

The Old Way (2023) subtitrat si tradus in Romana

4.7
0 Voturi
12.01.2023, 18:50
1024
1
Folosește Codul Promoțional FilmeNoi și primești un bonus de 200 de euro!
Nicolas Cage interpretează personajul lui Colton Briggs, care a fost cel mai mare erou din Vestul Sălbatic, dar după ce a cunoscut o fată frumoasă, a decis să renunțe la viața trecută și să se stabilească. Au avut o fiică, dar soția lui Colton Briggs a părăsit această lume și el trebuie să-și crească singur fiica. Cu toate acestea, trecutul nu a lăsat singur personajul lui Nicolas Cage și a revenit pentru el. Colton Briggs trebuie să se întoarcă la vechile sale obiceiuri pentru a-și salva fiica.

HD The Old Way (2023) Subtitrat in Limba Romana

Stream 1
Comments (1)
FilmeNoi
FilmeNoi Admin 12.02.2023, 01:05
Urmărește filmul The Old Way (2023) online, la calitate HD bună, gratuit pe telefonul tău mobil, computer, tabletă pe portalul nostru multimedia.
Acțiuni desfășurate în Vestul Sălbatic. Un bărbat pe nume Colton Briggs a fost cândva un trăgător talentat care putea să lovească orice țintă. Cu toate acestea, a decis să lase toate acestea în trecut. Cu toate acestea, după cum s-a dovedit, să-ți schimbi viața nu este atât de ușor. În curând, criminalii o ucid cu brutalitate pe soția personajului principal, forțându-l astfel din nou pe Colton să ia armele.
Intenționează cu orice preț să se răzbune pe bandiți pentru moartea iubitei sale. După ce a pornit pe calea răzbunării, personajul principal va trebui să aibă grijă de fiica sa Brooke. Desigur, să-i dea de urmărire pe ucigași și să aibă grijă de fiica lui este destul de dificil, dar va trebui să îndure toate testele, pentru că este numărul unu. Curând, Colton pleacă în căutarea unui anume McCallister, care este direct implicat în moartea mamei lui Brooke. Stăpânit de proprii demoni, Briggs nu intenționează să se oprească la jumătatea drumului. Îl poate găsi pe ucigaș? Ce se va întâmpla în continuare?
0
1