Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat 90% reclamele, alăturați-vă.
Oglinzi 2 (2010)
HD

Oglinzi 2 (2010) subtitrat si tradus in Romana

4.7
  • Nume original: Mirrors 2 (2010)
  • Gen: Horror, Mister, Thriller, Filme SUA
  • Actori: Nick Stahl, Emmanuel Vaugier, Evan Jones, Christy Carlson Romano, William Catt, Laurence Turner, Stephanie Aunor, John Davis
  • Regie: Víctor García
  • Traducere: Subtitrat
  • Tara: SUA
0 Voturi
20.01.2024, 01:23
20
0
Max a vizitat un psiholog care l-a ajutat să-și revină după depresia cauzată de pierderea unei persoane dragi. Tatăl său grijuliu l-a îndrumat către un psiholog. Dupa mai multe sedinte de vizita, Max iese din depresie si revine la viata normala. Mai târziu, Max se angajează ca paznic de noapte la un centru comercial care a aparținut tatălui său. Max a luat locul bătrânului paznic, care s-a tăiat accidental cu o oglindă spartă.

Chiar la prima datorie, evenimente ciudate au început să aibă loc în cameră. El simte constant că cineva îl urmărește. În același timp, el devine martor ocular la evenimente teribile, privindu-le prin ochii unui străin misterios. Această muncă nu i-a adus deloc beneficii. Abia după ce a ieșit din depresie devine un martor ocular la viziuni teribile.

Apar circumstanțe ciudate - o vânzătoare dintr-un magazin local moare. A fost găsită decapitată în cada apartamentului ei. Max înțelege că toate acestea sunt legate cumva de oglinzile depozitate în clădirea centrului comercial pe care îl păzea. Cu fiecare dintre turele sale, citirile din oglinzi devin din ce în ce mai groaznice. Ce secret se ascunde în aceste oglinzi și va putea Max să influențeze cumva aceste evenimente mistice?

HD Mirrors 2 (2010) Subtitrat in Limba Romana

Server 2
Stream 1
*Nota: Butonul de play al Serverului I (Netu.tv), este asezat in diferite locuri si mai putin vizibil, ca protectie impotriva botilor care incearca sa blocheze serverul.
Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat toate reclamele, alăturați-vă.

!!!Numai utilizatorii înregistrați pot lăsa comentarii!!! Înregistrare
Comments (0)
1