Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat 90% reclamele, alăturați-vă.
Casa de Ceară (2005)
HD

Casa de Ceară (2005) subtitrat si tradus in Romana

4.7
  • Nume original: House of Wax (2005)
  • Gen: Horror, Thriller, Filme SUA
  • Actori: Elisha Cuthbert, Chad Michael Murray, Brian Van Holt, Paris Hilton, Jared Padalecki, John Abrahams, Robert Richard
  • Regie: Jaume Collet-Serra
  • Traducere: Subtitrat
  • Tara: SUA
0 Voturi
20.01.2024, 16:33
24
0
Pentru personajele principale, această călătorie este un eveniment semnificativ. Tinerii sunt pur și simplu fani ai fotbalului american. Scopul lor este unul dintre meciurile cheie ale sezonului. În drum spre destinație, șase tineri petrec noaptea în pădure. Această oprire nu a fost lipsită de ciudateniile ei. Spre seară, un șofer ciudat i-a speriat aprinzându-și brusc farurile în direcția corturilor lor, iar mai aproape de noapte, s-a observat o mișcare neclară în apropierea parcării. În plus, motorul s-a stricat.

Grupul a trebuit să meargă în cel mai apropiat sat pentru ajutor. Pe drum văd biserica unde a avut loc înmormântarea, dar pleacă fără să observe că toți cei prezenți acolo sunt nemișcați. Unul dintre băieți intră în casa proprietarului atelierului de reparații auto, dar tânărul nu a putut să plece. Într-un orășel este o clădire din ceară. Singurii săi locuitori sunt figurile de ceară, care arată foarte realiste, iar motivul nu este priceperea sculptorului.

În curând tinerii vor afla secretul acestui muzeu. Dându-și seama că cei doi prieteni ai lor sunt dispăruți, restul pleacă în oraș. Acolo îi așteaptă descoperiri teribile. Unul dintre cei dispăruți a fost complet sigilat cu ceară fierbinte și se pare că ceilalți vor avea o soartă similară...

HD House of Wax (2005) Subtitrat in Limba Romana

Server 2
Stream 1
*Nota: Butonul de play al Serverului I (Netu.tv), este asezat in diferite locuri si mai putin vizibil, ca protectie impotriva botilor care incearca sa blocheze serverul.
Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat toate reclamele, alăturați-vă.

!!!Numai utilizatorii înregistrați pot lăsa comentarii!!! Înregistrare
Comments (0)
1