Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat 90% reclamele, alăturați-vă.
Memoriile unei Gheișe (2005)
HD

Memoriile unei Gheișe (2005) subtitrat si tradus in Romana

4.7
  • Nume original: Memoirs of a Geisha
  • Gen: Dragoste, Dramă, Romantic, Filme SUA
  • Actori: Ziyi Zhang, Ken Watanabe
  • Regie: Rob Marshall
  • Traducere: Subtitrat
  • Tara: SUA
2 Voturi
16.04.2023, 18:54
199
0
Evenimentele filmului au loc în anii 30 ai secolului XX. O mamă moare într-o familie japoneză săracă, așa că tatăl este forțat să-și vândă cele două fiice unui dealer. Chio, una dintre surori, se află în serviciul unei case de gheișă, iar cea mai mare fată - în cartierul de divertisment. Într-o zi, surorile reușesc totuși să se întâlnească și convin să evadeze, dar doar sora mai mare a reușit să părăsească orașul. Fetele nu se vor mai vedea niciodată.
Ani mai târziu, Chio atinge culmea profesiei sale și devine o faimoasă gheișă pe nume Sayuri. Cei mai bogați și mai puternici bărbați sunt la picioarele ei. Dar Sayuri rămâne indiferentă față de bogăție și atenție. În inima ei încă trăiește dragostea pentru un străin pe care nu a reușit să-l cucerească niciodată cu farmecele ei. Toate experiențele amoroase Sayuri are încredere în jurnalul ei.

HD Memoirs of a Geisha Subtitrat in Limba Romana

Server 2
Stream 1 Stream 2
*Nota: Butonul de play al Serverului I (Netu.tv), este asezat in diferite locuri si mai putin vizibil, ca protectie impotriva botilor care incearca sa blocheze serverul.
Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat toate reclamele, alăturați-vă.

!!!Numai utilizatorii înregistrați pot lăsa comentarii!!! Înregistrare
Comments (0)
avatar