Smile - Zâmbește (2022)
HD

Smile - Zâmbește (2022) subtitrat si tradus in Romana

4.7
  • Gen: Horror, Filme 2022, Filme SUA, HD
  • Actori: Jessie T. Usher, Kyle Gallner, Rob Morgan, Kal Penn, Caitlin Stasey, Sosie Bacon
  • Regie: Parker Finn
  • Traducere: Subtitrat
  • Tara: SUA
5 Voturi
08.10.2022, 12:22
7275
0
Folosește Codul Promoțional FilmeNoi și primești un bonus de 200 de euro!
Există ceva sinistru în a transforma ceva frumos și pozitiv în ceva înfiorător și negativ. Povestea mistică a noului horror Smile se învârte în jurul unui zâmbet înfiorător care nu se oprește niciodată. Ea o urmărește pe Dr. Rose Kotter în timp ce începe să experimenteze fenomene inexplicabile și fenomene amenințătoare.

După ce a asistat la un incident traumatizant care a implicat unul dintre pacienții ei. Acum trebuie să navigheze în noua ei realitate terifiantă, dacă vrea să supraviețuiască. Sloganul filmului este „Ce te face să zâmbești?”, dar încă se știe puțin despre intriga. Este adaptat după scurtmetrajul cu același nume de Parker Finn, care va lucra și el la noul proiect. După ce unul dintre pacienții doctorului Kotter vede o entitate paranormală, ea zâmbește larg și începe să experimenteze accese de agresivitate și violență.

Făcând față pierderii pacientului ei, Kotter începe să realizeze că au loc și alte cazuri similare, ceea ce o determină să investigheze incidentele. În cele din urmă, Rose descoperă că astfel de pacienți dezvoltă zâmbete bizare la câteva zile după ce au văzut o entitate. De asemenea, propria ei viață este în mare pericol. Doctorul îl găsește în curând pe bărbatul care a întâlnit spiritul, dar din anumite motive el este încă în viață. Acest lucru îi dă lui Rose speranța că va putea învinge monstrul.

HD Smile - Zâmbește (2022) Subtitrat in Limba Romana

Stream 1
Comments (0)
1