Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat 90% reclamele, alăturați-vă.
Ziua Patrioților (2016)
HD

Ziua Patrioților (2016) subtitrat si tradus in Romana

4.7
  • Nume original: Patriots Day
  • Gen: Dramă, Istoric, Thriller, Filme SUA
  • Actori: Mark Wahlberg, Kevin Bacon, John Goodman, J.K. Simmons, Michelle Monaghan, Alex Wolff, Temo Melikidze, Jimmy O. Yang, Michael Beach, Rachel Brosnahan
  • Regie: Peter Berg
  • Traducere: Subtitrat
  • Tara: SUA
0 Voturi
07.01.2024, 17:18
66
0
Arma teroriștilor este frica. Unii consideră astfel de metode un semn de neputință, alții le consideră o luptă ideologică împotriva nedreptății mondiale. Problema este că oamenii indivizi acționează mereu și mereu vorbim despre soarta oamenilor obișnuiți care se află de o parte sau alta a baricadelor.

Când vine vorba de cei care suferă de teroare, apare o dilemă morală mai mult decât semnificativă. Chiar dacă acești oameni nu sunt deosebit de demni de viață, pot fi ei aleși ca argument în lupta pentru anumite idei? Este posibil să alegi oameni necunoscuți ca monede de negociere pentru a-ți plăti propriile idealuri și intenții, pentru a-ți apăra poziția.

Maratonul de la Boston din 2013 a determinat mulți oameni să se gândească din nou la aceste întrebări și să se provoace să înțeleagă fenomenul terorismului din această lume. Tragedia a fost un șoc pentru mulți, dar pentru Ed Davis, în numele căruia este spusă povestea, nu devine altceva decât un motiv pentru a lucra mai activ și a căuta criminali. Ed începe o căutare fierbinte; el și colegii săi îi caută pe frații Tsarnaev, care au comis exploziile și au cauzat moartea multor oameni, inclusiv a celor care nu meritau.

HD Patriots Day Subtitrat in Limba Romana

Server 2
Stream 1
*Nota: Butonul de play al Serverului I (Netu.tv), este asezat in diferite locuri si mai putin vizibil, ca protectie impotriva botilor care incearca sa blocheze serverul.

Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat toate reclamele, alăturați-vă.

!!!Numai utilizatorii înregistrați pot lăsa comentarii!!! Înregistrare
Comments (0)