Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat 90% reclamele, alăturați-vă.
Ziua Independenţei: Renaşterea (2016)
HD

Ziua Independenţei: Renaşterea (2016) subtitrat si tradus in Romana

4.7
  • Nume original: Independence Day: Resurgence
  • Gen: SF, Acţiune, Filme SUA, Aventuri
  • Actori: Liam Hemsworth, Jeff Goldblum, Jesse Usher, Bill Pullman, Maika Monroe, Sela Ward, William Fichtner
  • Regie: Roland Emmerich
  • Traducere: Subtitrat
  • Tara: SUA
0 Voturi
28.01.2024, 20:00
34
0
Un film american de science fiction în care lupta dintre oameni și extratereștri pentru teritoriu este în plină desfășurare. Cândva, oamenii luptau cu disperare împotriva invadatorilor extratereștri. Bătălia a fost grea, nimeni nu știa unde va duce totul. Au trecut mulți ani de la acel moment. David Levinson se află într-o poziție de prestigiu. El este șeful apărării planetei. Un bărbat petrece mult timp în laborator, încercând să inventeze o armă super-puternică cu care să poată distruge nave extraterestre. David este sigur că aceste creaturi nu se vor retrage doar. Au dispărut, dar doar pentru o vreme și trebuie să atace în cel mai neașteptat moment. Acest lucru este inevitabil, ceea ce înseamnă că trebuie să vă pregătiți cu atenție și să fiți în alertă.
Din păcate, toate presupunerile lui David s-au adeverit. S-a întâmplat ceea ce oamenii se temeau cel mai mult. Extratereștrii au început să se miște spre Pământ. Au fost capabili să creeze nave și arme și mai puternice, ceea ce înseamnă că următoarea bătălie va fi de multe ori mai dificilă decât cea anterioară. Va fi o bătălie decisivă! Oamenii încep să se pregătească cu atenție pentru un contraatac. Dar îmi doream foarte mult o viață simplă, liniștită și liniștită, dar, din păcate, acest lucru nu avea să se întâmple.

HD Independence Day: Resurgence Subtitrat in Limba Romana

Server 2
Stream 1
*Nota: Butonul de play al Serverului I (Netu.tv), este asezat in diferite locuri si mai putin vizibil, ca protectie impotriva botilor care incearca sa blocheze serverul.
Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat toate reclamele, alăturați-vă.

!!!Numai utilizatorii înregistrați pot lăsa comentarii!!! Înregistrare
Comments (0)
1