Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat 90% reclamele, alăturați-vă.
Seagrass (2023)
HD

Seagrass (2023) subtitrat si tradus in Romana

4.7
  • Gen: Dramă, Filme SUA, Filme 2024
  • Actori: Ally Mackie, Luke Roberts, Nyha Huanga Breitkreuz, Remy Marthaller, Sarah Gadon, Chris Pan, Hannah Bos, Gabriel Carter, Miles Phoenix Foley, Kate Gajdosik
  • Regie: Meredith Hama-Brown
  • Traducere: Subtitrat
  • Tara: SUA
0 Voturi
09.04.2024, 14:23
38
0
„Iarba de mare” este un fenomen natural unic care reunește peste 60 de specii de plante marine care sunt adaptate vieții într-un mediu cu apă sărată. Aceste plante joacă un rol cheie în ecosistemele oceanice, oferind habitat pentru multe animale marine. În 2023, atenția oamenilor de știință și a ecologiștilor se concentrează în special asupra ierbii marine datorită capacității sale de a absorbi dioxidul de carbon și de a funcționa ca un sechestrator natural de carbon. În plus, iarba de mare protejează în mod eficient țărmurile de eroziune, filtrează apa și oferă un lanț alimentar pentru viața marine. Cu toate acestea, amenințarea crescândă a poluării și a schimbărilor climatice face ca conservarea acestor ecosisteme importante să fie o provocare importantă a mediului în prezent.

HD Seagrass (2023) Subtitrat in Limba Romana

Server 2
Stream 1
*Nota: Butonul de play al Serverului I (Netu.tv), este asezat in diferite locuri si mai putin vizibil, ca protectie impotriva botilor care incearca sa blocheze serverul.
Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat toate reclamele, alăturați-vă.

!!!Numai utilizatorii înregistrați pot lăsa comentarii!!! Înregistrare
Comments (0)