Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat 90% reclamele, alăturați-vă.
Jesus Revolution (2023)
HD

Jesus Revolution (2023) subtitrat si tradus in Romana

4.7
  • Gen: Dramă, Filme SUA, Filme 2023
  • Actori: Joel Courtney, Jonathan Rumi, Kimberly Williams-Paisley, Anna Grace Barlow, Kelsey Grammer, Nick Bishop, Jackson Robert Scott
  • Regie: John Ervin, Brent McCorkle
  • Traducere: Subtitrat
  • Tara: SUA
0 Voturi
16.04.2023, 18:10
236
0
Filmul ne duce în America în anii şaizeci ai secolului trecut. Greg este un adolescent tipic care se revoltă împotriva lumii întregi. De asemenea, tipul încearcă cu disperare să-și găsească sensul vieții și vocației sale, care într-o zi îl conduce în sudul Californiei. Aici tânărul întâlnește oameni ciudați care se identifică cu o organizație numită Revoluția lui Isus. Așa că Greg află despre existența unei întregi mișcări care încearcă să răspândească ideile de egalitate și libertate în întreaga lume. Și personajul principal va deveni cel care va spune despre aceste idealuri fiecărui american. Adolescentul va trebui să facă o călătorie uimitoare, plină de obstacole, dezamăgiri și fapte eroice. Dar își va putea îndeplini misiunea? Și cum se va schimba situația când poliția și serviciile speciale vor începe să fie interesate de activitățile tipului?

HD Jesus Revolution (2023) Subtitrat in Limba Romana

Server 2
Stream 1
*Nota: Butonul de play al Serverului I (Netu.tv), este asezat in diferite locuri si mai putin vizibil, ca protectie impotriva botilor care incearca sa blocheze serverul.
Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat toate reclamele, alăturați-vă.

!!!Numai utilizatorii înregistrați pot lăsa comentarii!!! Înregistrare
Comments (0)
avatar