Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat 90% reclamele, alăturați-vă.
A Splash of Love (2022)
HD

A Splash of Love (2022) subtitrat si tradus in Romana

4.7
  • Gen: Romantic, Filme 2022, Filme SUA
  • Actori: Rhiannon Fish, Benjamin Hollingsworth, Laura Soltis
  • Regie: Heather Hawthorn Doyle
  • Tara: Canada
1 Vot.
17.08.2022, 18:13
492
0
Potrivit rezumatului oficial de la Hallmark Channel, Splash of Love o urmărește pe Chloe în timp ce studiază viața oceanică, și anume balenele. Mai mult, ea studiază la una dintre cele mai bune universități din Miami și acum este la jumătatea drumului spre obținerea doctoratului. Prin urmare, ea petrece mult mai mult timp în laborator, și nu pe ocean, locul ei preferat din lume.

Dar când reușește să iasă din zidurile laboratorului în natură, observă și comunică cu creaturi magice oceanice. Dar există multă concurență în mediul științific, prin urmare, pentru a reuși, Chloe trebuie să muncească din greu și să facă o mulțime de lucruri. Treptat, munca grea a lui Chloe a dat roade. Ea este în vârful carierei sale, dar acum are nevoie de finanțare pentru cei doi ani rămași pentru a-și finaliza doctoratul.

Scopul ei este să câștige o anumită bursă, dar și aici concurența este acerbă. În cele din urmă, mentorul ei, dr. Andrea, o sfătuiește să călătorească în afara Miami, în nord-vestul Pacificului. Acest lucru o poate ajuta pe Chloe să câștige mai multă experiență și apoi să aplice cu încredere pentru o bursă. Acum, în cealaltă parte a țării, Chloe profită la maximum de experiența ei. Acolo, ea întâlnește un ghid foarte atractiv de observare a balenelor. Și în curând descoperă că sunt conectați nu numai prin balene ucigașe.

HD A Splash of Love (2022) Subtitrat in Limba Romana

Server 2
Stream 1
*Nota: Butonul de play al Serverului I (Netu.tv), este asezat in diferite locuri si mai putin vizibil, ca protectie impotriva botilor care incearca sa blocheze serverul.
Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat toate reclamele, alăturați-vă.

!!!Numai utilizatorii înregistrați pot lăsa comentarii!!! Înregistrare
Comments (0)