Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat 90% reclamele, alăturați-vă.
Her Body - Její telo (2023)
HD

Her Body - Její telo (2023) subtitrat si tradus in Romana

4.7
  • Gen: Dramă, Erotic, Filme 2023
  • Actori: Natalia Germani, Denisa Baresová, Zuzana Maureri, Martin Finger, Cyril Dobry, Zuzana Stivinova, Tereza Svejdová, Paulina Alexandra Pfeif, Elena Wassen, Stepan Lustyk
  • Regie: Natalie Cisarovská
  • Traducere: Subtitrat
  • Tara: Republica Cehă, Slovacia
1 Vot.
10.04.2024, 09:45
433
0
Ea a devenit un simbol al succesului controversat, depășind granițele așteptărilor publice și ale ambițiilor personale. După ce și-a încheiat cariera în sport, unde fiecare pas și fiecare mișcare a fost umplută de dorința de a câștiga, a găsit un nou domeniu de activitate în care corpul a continuat să fie un instrument pentru atingerea scopurilor, dar într-un cu totul alt context. Călătoria ei a devenit o poveste a căutării identității de sine, în care realizările trecute și alegerile actuale de carieră se împletesc, provocând controverse și admirație în același timp. În această lume nouă în care atenția asupra corpului rămâne relevantă, ea se confruntă cu noi provocări, învățând să echilibreze între privat și public, între percepția de sine și opinia publică. Povestea ei reflectă o luptă profundă cu identitatea și întrebările de valori, arătând că fiecare alegere are consecințe și că identitatea poate fi multifațetă și fluidă.

HD Her Body - Její telo (2023) Subtitrat in Limba Romana

Server 2
Stream 1
*Nota: Butonul de play al Serverului I (Netu.tv), este asezat in diferite locuri si mai putin vizibil, ca protectie impotriva botilor care incearca sa blocheze serverul.
Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat toate reclamele, alăturați-vă.

!!!Numai utilizatorii înregistrați pot lăsa comentarii!!! Înregistrare
Comments (0)