Whitney Houston: I Wanna Dance with Somebody (2022)
HD

Whitney Houston: I Wanna Dance with Somebody (2022) subtitrat si tradus in Romana

4.7
  • Gen: Muzical, Filme 2022, Filme SUA, Biografic
  • Actori: Stanley Tucci, Tamara Tunie, Nafessa Williams, Clarke Peters, Naomie Ackie
  • Regie: Kasi Lemmons
  • Traducere: Subtitrat
  • Tara: SUA
2 Voturi
07.02.2023, 00:46
3762
0
Folosește Codul Promoțional FilmeNoi și primești un bonus de 200 de euro!
Despre viața uneia dintre cele mai legendare vedete din lume, Whitney Houston, va filma un biopic. Proiectul, intitulat provizoriu I Wanna Dance with Somebody, va povesti despre viața unei actrițe și cântărețe de la primii pași în carieră până la moartea ei tragică.

Filmul va fi produs de Clive Davis, care a semnat un contract cu Whitney, în vârstă de 19 ani, și a început să o ajute în munca și cariera ei, și de managerul cântăreței, Pat Houston. La film vor lucra și regizoarea canadiană Stella Magee și scenaristul Anthony McCarten (Dark Times, Stephen Hawking Universe, Bohemian Rhapsody).

„Experiența mea personală și profesională cu Whitney din anii adolescenței și până la moartea ei tragică prematură sugerează că povestea lui Whitney Houston încă nu a fost spusă”, a comentat Davis. „Sunt atât de bucuros că Anthony McCarten și-a asumat responsabilitatea de a crea un scenariu necenzurat. va dezvălui în sfârșit toată Whitney, al cărei geniu vocal a uimit lumea în timp ce se lupta cu demonii care au distrus-o.”

HD Whitney Houston: I Wanna Dance with Somebody (2022) Subtitrat in Limba Romana

Stream 1
Comments (0)
1