Foe (2023)
Trailer

Foe (2023) subtitrat si tradus in Romana

4.7
0 Voturi
27.08.2023, 17:35
76
0
Folosește Codul Promoțional FilmeNoi și primești un bonus de 200 de euro!
Filmul este o adaptare a romanului din 2018 scris de Ian Reed, bazat pe cuplul căsătorit Junior și Hyun. Soțul și soția locuiesc într-o fermă retrasă care funcționează de câteva generații. Ferma, care are loc în viitorul apropiat, abia supraviețuiește din cauza climei. O posibilă soluție este sugerată atunci când un străin misterios pe nume Terrence ajunge să-l informeze pe Junior că a fost selectat să participe la o misiune pe o stație spațială care orbitează.
Junior are îndoieli cu privire la părăsirea soției sale, dar Terrence pregătește tânărul cuplu pentru o separare dificilă. El face acest lucru folosind o metodă controversată care implică inteligența artificială și un studiu real al relației lui Junior și Hyun.
Căsătoria cuplului devine centrul poveștii pe fundalul unui viitor apocaliptic și al călătoriilor spațiale. La fel ca filmul "mă gândesc cum să închei totul", în film personajul principal pune la îndoială relația ei. Tensiunea crește pe tot parcursul poveștii, chiar și în ciuda separării fizice a cuplului. Plotul filmului împărtășește teme similare cu" Interstellar "și episodul recent al" Black Mirror","Beyond the Sea". Toate aceste povești povesteau despre modul în care personajele principale ale misiunilor spațiale s-au confruntat cu separarea de cei dragi și de acasă.

HD Foe (2023) Subtitrat in Limba Romana

Stream 1
Comments (0)
1