Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat 90% reclamele, alăturați-vă.
Who Framed Roger Rabbit 2 (2022)
Trailer

Who Framed Roger Rabbit 2 (2022) subtitrat si tradus in Romana

4.7
0 Voturi
14.08.2022, 14:02
381
0
Vești bune pentru fanii Disney! În 2022, așteptăm revenirea epică a celebrului desen animat „Who Framed Roger Rabbit 2” pe marile ecrane (cu dată de lansare și premieră a trailerului în 2022). Aceasta este continuarea unuia dintre cele mai inovatoare și mai imaginative filme ale unei epoci trecute a anilor '80. În prima parte a anului 1988, evenimentele au avut loc în jurul lui Roger Rabbit. Printr-o coincidență curioasă, Roger a fost acuzat de crimă. Desenul animat a fost atunci un succes comercial și de atunci a fost promovat de multe ori pentru a obține o continuare. Și acum această dorință a multor fani a devenit în sfârșit realitate. Iată tot ce știm în acest moment.

După ce lui Roger Rabbit i se spune de către părinții săi adoptivi că este un desen, trebuie să-și găsească părinții adevărați. Roger Rabbit călătorește la Los Angeles și găsește o fată pe nume Jessica, viitoarea lui soție, apoi se alătură armatei pentru a lupta împotriva naziștilor.

HD Who Framed Roger Rabbit 2 (2022) Subtitrat in Limba Romana

Server 2
Stream 1
*Nota: Butonul de play al Serverului I (Netu.tv), este asezat in diferite locuri si mai putin vizibil, ca protectie impotriva botilor care incearca sa blocheze serverul.
Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat toate reclamele, alăturați-vă.

!!!Numai utilizatorii înregistrați pot lăsa comentarii!!! Înregistrare
Comments (0)
avatar