Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat 90% reclamele, alăturați-vă.
Culoarea purpurie (2023)
HD

Culoarea purpurie (2023) subtitrat si tradus in Romana

4.7
  • Nume original: The Color Purple (2023)
  • Gen: Dramă, Muzical, Filme SUA, HD, Filme 2023
  • Actori: De Asemenea, Este Important Să Ne Amintim De Faptul Că, În Cazul În Care O Persoană Este Implicată Într-Un Proiect De Lege, Aceasta Ar Trebui Să Fie Considerată Ca Fiind Una Dintre Cele Mai Importante Companii Din Lume.
  • Regie: Bazavul Blitz
  • Traducere: Subtitrat
  • Tara: SUA
0 Voturi
16.01.2024, 21:46
281
0
The Color Purple este un film puternic și emoționant care explorează experiențele femeilor afro-americane de la începutul anilor 1900 în sudul Statelor Unite. Filmul demonstrează lupta și victoriile acestor femei într-o societate caracterizată de rasism, sexism și clasă. În centrul complotului se află Seli Harris, o tânără care a supraviețuit unei copilării traumatice pline de violență și cruzime. În ciuda dificultăților enorme cu care se confruntă, Seli se distinge prin forță interioară și rezistență.
Pe măsură ce filmul progresează, asistăm la creșterea și transformarea eroinei. Prin relațiile cu alte femei, ea găsește puterea de a rezista obstacolelor din viața ei și de a le depăși. Pe parcurs, ea contestă normele sociale opresive ale timpului ei și inspiră femeile din jurul ei să facă același lucru. Filmul "The Color Purple" este o demonstrație a rezistenței și independenței femeilor afro-americane. În ciuda marginalizării și discriminării cu care se confruntă, aceste doamne refuză să fie înfrânte!

HD The Color Purple (2023) Subtitrat in Limba Romana

Server 2
Stream 1
*Nota: Butonul de play al Serverului I (Netu.tv), este asezat in diferite locuri si mai putin vizibil, ca protectie impotriva botilor care incearca sa blocheze serverul.
Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat toate reclamele, alăturați-vă.

!!!Numai utilizatorii înregistrați pot lăsa comentarii!!! Înregistrare
Comments (0)
avatar