Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat 90% reclamele, alăturați-vă.
Top Gun: Maverick (2022)
HD

Top Gun: Maverick (2022) subtitrat si tradus in Romana

4.7
0 Voturi
17.08.2022, 18:43
2406
0
Povestea filmului Top Gun: Maverick 2021 aparține genului de acțiune, dramă - vizionați online la 1080 HD de bună calitate oricând, gratuit, fără înregistrare pe telefon și pe computer. ⭐

Desăvârșitul pilot de luptă grea Paul Mitchell nu s-a gândit niciodată la consecințele activităților sale periculoase. Curajosul cadet al școlii de elită a Statelor Unite era gata să decoleze în fiecare zi, riscându-și propria viață de dragul țării. Un pilot priceput a folosit doar instinctele naturale, uitând de raționament și reguli rezonabile. Maverick nu a vrut să-și schimbe viața stabilită, bucurându-se de o poziție excelentă și de o adrenalină constantă din cauza operațiunilor riscante. Relațiile serioase nu erau pentru băiat, el prefera să aibă un flirt ușor, nu pe termen lung, încercând să nu se obișnuiască cu oamenii, în special cu fetele. Într-o zi, lumea lui s-a dat peste cap când un instructor și astrofizician Charlotte Blackwood a apărut la academie. Un profesor chipeș a câștigat toată atenția și gândurile elevului și, pentru prima dată în viață, și-a dat seama că a întâlnit un ales demn pentru el însuși.

Mitchell a fost un participant la toate bătăliile de antrenament și se pregătea pentru ieșiri importante pentru a distruge inamicul. O dragoste atât de zeloasă în afacerile militare nu i-a plăcut prea mult femeii. Ea ar fi de acord să se căsătorească cu un tip dacă ar alege o slujbă mai liniștită pentru el, fără riscul de a muri în aer. Multă vreme și-a adunat puterile pentru a refuza numirea, dar a primit o altă funcție la școală, devenind mentori pentru viitorii absolvenți. Bătăliile avansate sunt de domeniul trecutului, iar acum a sosit timpul pentru armonie și înțelegere cu iubitul tău. Treptat, a devenit un familist exemplar, având grijă de confortul și stabilitatea în casă, dar guvernul a avut brusc nevoie de serviciile lui. Fostul angajat a fost implicat în misiuni importante de mai multe ori și este cel mai familiarizat cu toate complexitățile operațiunilor ascunse, ceea ce înseamnă că este cel mai bine pregătit candidat pentru această misiune. Dar va merge împotriva principiilor soției sale pentru a ajuta autoritățile și a se distra cu vechiul lui lucru preferat?

HD Top Gun: Maverick (2022) Subtitrat in Limba Romana

Server 2
Stream 1 Stream 2
*Nota: Butonul de play al Serverului I (Netu.tv), este asezat in diferite locuri si mai putin vizibil, ca protectie impotriva botilor care incearca sa blocheze serverul.
Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat toate reclamele, alăturați-vă.

!!!Numai utilizatorii înregistrați pot lăsa comentarii!!! Înregistrare
Comments (0)