Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat 90% reclamele, alăturați-vă.
Cei împovărați (2023)
HD

Cei împovărați (2023) subtitrat si tradus in Romana

4.7
  • Nume original: The Burdened
  • Gen: Dramă, Filme 2023
  • Actori: Khaled Hamdan, Abeer Mohammed, Samah Alamrani, Awsam Abdulrahman, Shahd Algonfedy, Islam Saleem, Roaa Al-Hamshari, Omar Elyas, Fatema Adulbqawi, Ali Alshalali
  • Regie: Amr Gamal
  • Traducere: Subtitrat
0 Voturi
22.04.2024, 09:44
43
0
Burdened este o dramă întunecată din 2023 care spune povestea oamenilor care poartă poverile interne și externe ale vieții. Fiecare personaj din film are propriile temeri secrete și experiențe inscrutabile, ceea ce face ca intriga să fie deosebit de profundă și cu mai multe fațete. Telespectatorii vor urmări destinele eroilor, ale căror vieți se împletesc în circumstanțe neașteptate, forțându-i să-și înfrunte propriii demoni ai trecutului și să găsească modalități de a se împăca cu ei înșiși. Filmul se distinge printr-un ritm echilibrat, o paletă emoțională bogată și o actorie rafinată, permițând spectatorului să se scufunde mai adânc în experiențele personajelor. Burdened promite nu numai plăcere cinematografică estetică, ci și hrană serioasă de gândire despre poverile invizibile pe care le purtăm cu toții.

HD The Burdened Subtitrat in Limba Romana

Server 2
Stream 1
*Nota: Butonul de play al Serverului I (Netu.tv), este asezat in diferite locuri si mai putin vizibil, ca protectie impotriva botilor care incearca sa blocheze serverul.
Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat toate reclamele, alăturați-vă.

!!!Numai utilizatorii înregistrați pot lăsa comentarii!!! Înregistrare
Comments (0)