Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat 90% reclamele, alăturați-vă.
Tura de zi (2022)
HD

Tura de zi (2022) subtitrat si tradus in Romana

4.7
3 Voturi
13.08.2022, 15:45
783
0
Acțiunea filmului „Day Shift” se dezvoltă în jurul unui tânăr care face față perfect rolului de tată singur. Eroul trebuie să lucreze neobosit pentru ca fiica lui de opt ani să nu aibă nevoie de nimic. Oficial, bărbatul face curățenie în piscine, dar niciunul dintre cei din jur nici măcar nu își dă seama că aceasta este doar o acoperire. În realitate, curățătorul umil și discret este un ucigaș nemilos de vampiri, iar acest tip de activitate este principala lui sursă de venit.

Vânătorul de vârcolaci trebuie să depună multe eforturi pentru a ajunge pe urmele acestor ucigași însetați de sânge, deoarece în plină zi nu arată absolut deloc diferit de oamenii obișnuiți. Tocmai din acest motiv, după ce a făcut curățenia următoarei piscine și a așteptat apusul, bărbatul pleacă în căutarea acestor entități. Această activitate a eroului aduce beneficii întregii societăți și sunt cei care plătesc bani relativ buni pentru această muncă periculoasă. În acest fel, un bărbat speră să-și asigure el însuși și fiicei sale un standard de viață decent. Urmărește filmul Day Shift online 2022 la calitate bună HD 720p și FullHD 1080p cu noi, complet gratuit . Vizionarea este posibilă pe smartphone-uri: Apple iOS iPhone Samsung, tabletă iPad, pe orice dispozitiv care rulează Android, precum și pe televizoare inteligente.

HD Day Shift Subtitrat in Limba Romana

Server 2
Stream 1 Stream 2
*Nota: Butonul de play al Serverului I (Netu.tv), este asezat in diferite locuri si mai putin vizibil, ca protectie impotriva botilor care incearca sa blocheze serverul.
Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat toate reclamele, alăturați-vă.

!!!Numai utilizatorii înregistrați pot lăsa comentarii!!! Înregistrare
Comments (0)