Saw X (2023)
HDTS

Saw X (2023) subtitrat si tradus in Romana

4.7
  • Nume original: Puzzle Mortal 10
  • Gen: Dramă, Horror, Mister, Thriller, Filme SUA, HD, Filme 2024, Crimă
  • Actori: Tobin Bell, Stephen Brand, Shunnewe Makodi Lund, Michael Beach, Renata Vaca, Pauletta Hernandez, Octavio Hinojosa, Joshua Okamoto
  • Regie: Kevin Grothert
  • Traducere: Subtitrat
  • Tara: SUA, Mexic, Canada
1 Vot.
01.10.2023, 13:23
2086
0
Folosește Codul Promoțional FilmeNoi și primești un bonus de 200 de euro!
Personajul principal al filmului este John Kramer. Medicii i — au dat un diagnostic teribil-oncologie. Dar omul nu dispera, încercând să găsească o cale de a vindeca. El primește informații despre o operație experimentală și, pentru a participa la ea, Joe va trebui să meargă în Mexic.
Ajuns la locul respectiv, eroul află că toate promisiunile Roz despre un remediu miraculos pentru cancer sunt doar o bulă de săpun și o înșelăciune a pacienților care au disperat deja.
John Kramer decide să — i pedepsească pe escroci pe cont propriu și folosește trucul său de marcă-capcane inteligente și extrem de crude.
A zecea parte a filmului este radical diferită de cele 9 episoade anterioare. Dacă în sezoanele anterioare publicul a ascultat mărturisirea îngrozitoare a victimelor unui maniac pe nume Saw sau Constructor, atunci în noul proiect criminalul în serie se va vorbi singur. Povestea care va fi prezentată în complot se va desfășura înainte de evenimentele prezentate în a 3-a Saw și s-a încheiat cu moartea ticălosului principal.
De fapt, acțiunea are loc între prima și a doua parte a francizei populare. Intriga va fi la fel de interesantă și fascinantă ca în episoadele anterioare. Capcanele Inventive ale personajului principal și noile mistere care trebuie rezolvate nu vor lăsa indiferent niciun spectator.

HD Puzzle Mortal 10 Subtitrat in Limba Romana

Stream 1
Comments (0)