Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat 90% reclamele, alăturați-vă.
Crimele din Osage County: Bani însângerați (2023)
HD

Crimele din Osage County: Bani însângerați (2023) subtitrat si tradus in Romana

4.7
2 Voturi
04.12.2023, 19:02
1234
0
Un tip pe nume Ernest Burkhart a decis să meargă în Oklahoma pentru a-și vizita unchiul. După Primul Război Mondial și serviciu, a avut nevoie de puțin timp pentru a-și reveni în fire și a înțelege cum să-și construiască viața în continuare. Dar unchiul său, William Hale, pare să fi înțeles deja totul. Și-a dat sfatul rudei, împingându-l spre Molly Kyle. Această fată aparținea unei familii indiene și era foarte bogată. William avea deja o idee despre cum își va gestiona banii în viitor. Și tot ce a rămas a fost să ne asigurăm că Ernest se supune complet voinței sale și nu vor fi probleme cu asta.

Dar pentru ca fata să devină singurul moștenitor în viitor, a fost necesar să se asigure că rudele ei au murit. Și Hale avea și un plan pentru asta. În jur au început să se întâmple lucruri absolut groaznice. Totul scăpa de sub control. Iar William doar a stat deoparte și a privit în tăcere cum puterea însăși i-a venit în mâinile sale, deoarece planul său a început să reușească din nou.

HD Killers of the Flower Moon Subtitrat in Limba Romana

Stream 1
*Nota: Butonul de play al Serverului I (Netu.tv), este asezat in diferite locuri si mai putin vizibil, ca protectie impotriva botilor care incearca sa blocheze serverul.
Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat toate reclamele, alăturați-vă.

!!!Numai utilizatorii înregistrați pot lăsa comentarii!!! Înregistrare
Comments (0)
1