Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat 90% reclamele, alăturați-vă.
Nuntă pe bani (2023)
HD

Nuntă pe bani (2023) subtitrat si tradus in Romana

4.7
9 Voturi
08.02.2024, 20:17
14798
0
Mircea detestă nunțile. Această aversiune este pusă în lumină când, după ce participă cu reticență la încă o nuntă, postarea sa ironică pe Facebook devine virală. Ironia sorții îl lovește însă când deciziile financiare greșite îl aduc în fața unei datorii uriașe, iar singura soluție pentru a o achita pare să fie organizarea propriei sale nunți.

Într-o cursă contracronometru, Mircea pornește în căutarea sălii potrivite, a nașilor adecvați și a invitaților necesari pentru a-și pune în aplicare planul neconvențional. În drumul său spre „fericirea” conjugala, el se confruntă cu situații comice, alegeri dificile și personaje bizare, punându-și priceperea și inventivitatea la încercare pentru a transforma evenimentul neprevăzut într-un profit solid.

În timp ce se zbate să-și organizeze nunta cu o doză de amuzament și umor, Mircea dezvăluie latura absurdă și surprinzătoare a căutării disperate de soluții în fața dificultăților financiare.

HD Nuntă pe bani (2023) Subtitrat in Limba Romana

Server 2
Stream 1
*Nota: Butonul de play al Serverului I (Netu.tv), este asezat in diferite locuri si mai putin vizibil, ca protectie impotriva botilor care incearca sa blocheze serverul.
Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat toate reclamele, alăturați-vă.

!!!Numai utilizatorii înregistrați pot lăsa comentarii!!! Înregistrare
Comments (0)
avatar