Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat 90% reclamele, alăturați-vă.
Șefi de coșmar (2011)
HD

Șefi de coșmar (2011) subtitrat si tradus in Romana

4.7
  • Nume original: Horrible Bosses (2011)
  • Gen: Filme SUA, Comedie, Crimă
  • Actori: Jason Bateman, Charlie Day, Jason Sudeikis, Jennifer Aniston, Colin Farrell
  • Regie: Seth Gordon
  • Traducere: Subtitrat
  • Tara: SUA
0 Voturi
21.01.2024, 03:51
25
0
Trei prieteni de multă vreme Kurt, Dale și Nick sunt angajați excelenți în companiile lor. Fiecare dintre ei lucrează conștiincios și este, în principiu, mulțumit de munca lor. Băieții câștigă suficient pentru a fi mulțumiți de viață, iar băieții și-au ales meseria după gust și profesie. Dar și aici există dezavantaje, și anume managementul. Managementul nu le dă pace, încărcându-i cu muncă inutilă care depășește sfera atribuțiilor lor. Un prieten și-a luat ca șef pe băiatul unui tată copil - moștenitorul unui fost regizor care este absolut incompetent. Un altul a apărut cu un tiran-tiran crud care își bate joc de subalterni zi de zi. Al treilea este condus de o femeie singură care a decis să înceapă o relație de dragoste cu el.
Odată pe cale să bea un pahar de bere la un bar, prietenii încep să se plângă de șefii lor. Discută despre faptul că munca a început să se amestece serios în viața lor personală, ei întâlnesc un fost prizonier care le oferă o cale foarte simplă de a ieși din situație - ucide pe toți cei trei chinuitori. La început băieții sunt șocați, dar reflectând ajung la concluzia că aceasta este singura cale de a trăi și de a lucra normal.
Nick, Kurt și Dale sunt trei tipi cu o prietenie de lungă durată. Ei se întâlnesc adesea în cadre informale și își pot împărtăși cele mai adânci secrete, bucurii și eșecuri. Cu toate acestea, în ultima vreme nu au de ce să se distreze. Din ce în ce mai mult, compania este copleșită de tristețe și gânduri despre o existență fără valoare. Cert este că fiecare dintre ei a început să aibă probleme la locul de muncă, iar șefii lor detestători au fost de vină.
Stomatologul Dale este deranjat de partenerul său mai în vârstă, ea literalmente nu îi dă acces și sugerează sex. Acest lucru este greșit, pentru că tânărul are o logodnică și nu vrea să o înșele. Șeful ideal al lui Kurt tocmai a murit, iar locul lui a fost luat de fiul său, un tiran și un psihopat. Iar Nick a pierdut complet promovarea, la care lucra de câțiva ani, din cauza unui coleg prost. Cum să rezolvi problemele? La un moment dat li se pare că trebuie rezolvate radical și doar un ucigaș poate ajuta la asta.

HD Horrible Bosses (2011) Subtitrat in Limba Romana

Server 2
Stream 1
*Nota: Butonul de play al Serverului I (Netu.tv), este asezat in diferite locuri si mai putin vizibil, ca protectie impotriva botilor care incearca sa blocheze serverul.
Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat toate reclamele, alăturați-vă.

!!!Numai utilizatorii înregistrați pot lăsa comentarii!!! Înregistrare
Comments (0)
1