Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat 90% reclamele, alăturați-vă.
Orice, oriunde, oricând (2022)
HD

Orice, oriunde, oricând (2022) subtitrat si tradus in Romana

4.7
  • Nume original: Everything Everywhere All at Once (2022)
  • Gen: Fantastic, SF, Filme 2022, Filme SUA, Aventuri, HD, Comedie
  • Actori: Michelle Yeoh, Jenny Slate, Jamie Lee Curtis, Ke Huy Quan, James Hong
  • Regie: Dan Kwan, Daniel Scheinert
  • Traducere: Subtitrat
  • Tara: SUA
8 Voturi
11.02.2023, 13:07
9162
0
Viața lui Evelyn Wong nu a ieșit așa cum a visat în tinerețe. De-a lungul anilor lungi de conviețuire, sentimentele față de soțul ei Waymond s-au răcit, afacerea de familie este greu de menținut pe linia de plutire, relațiile cu o fiică adolescentă lasă și ele de dorit. Din veniturile slabe pe care le aduce mica ei spalatorie, Evelyn nu reuseste sa plateasca taxe, care ameninta sa se transforme intr-o inchidere completa a afacerii. Dar odată Evelyn a visat să devină o cântăreață celebră, dar în loc de faimă a primit doar un munte de speranțe neîmplinite și dezamăgiri. Dar soarta continuă să testeze o femeie pentru putere.

În timpul unei călătorii la biroul fiscal, Evelyn se lovește de propriul ei soț, care o asigură că acesta provine dintr-un univers paralel. Waymond îi spune soției sale uluit despre existența multiversului, care are mii de variații proprii. Unii dintre ei au devenit mai de succes, alții - mai puțin. Dar acum toate aceste universuri sunt în pericol și numai Evelyn le poate salva. Va trebui să încerce imaginea unui războinic curajos și să învingă misterioasa esență neagră și, în același timp, să trăiască mii de vieți posibile în care a devenit exact așa cum s-a văzut în visele ei. Vizionați Everything Everywhere All at Once (2022) film online 2022 la calitate bună HD 720p și FullHD 1080p cu noi, complet gratuit. Vizionarea este posibilă pe smartphone-uri: Apple iOS iPhone Samsung, tabletă iPad, pe orice dispozitiv care rulează Android, precum și pe Smart TV.

HD Everything Everywhere All at Once (2022) Subtitrat in Limba Romana

Server 2
Stream 1
*Nota: Butonul de play al Serverului I (Netu.tv), este asezat in diferite locuri si mai putin vizibil, ca protectie impotriva botilor care incearca sa blocheze serverul.
Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat toate reclamele, alăturați-vă.

!!!Numai utilizatorii înregistrați pot lăsa comentarii!!! Înregistrare
Comments (0)
avatar