Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat 90% reclamele, alăturați-vă.
Marea mahmureală (2009)
HD

Marea mahmureală (2009) subtitrat si tradus in Romana

4.7
  • Nume original: The Hangover (2009)
  • Gen: Filme SUA, Comedie
  • Actori: Bradley Cooper, Ed Helms, Zach Galifianakis, Justin Bartha, Ken Jeong, Paul Giamatti, Mike Tyson, Jeffrey Tambor, Mason Lee, Jamie Chung, Melissa McCarthy
  • Regie: Todd Phillips
  • Traducere: Subtitrat
  • Tara: SUA
0 Voturi
21.01.2024, 17:04
24
0
O petrecere a burlacilor în Vegas este visul tuturor tinerilor din America. Patru prieteni vor petrece o petrecere de burlac de neuitat în acest oraș uimitor. Mergând la Las Vegas, prietenii se trezesc în prima noapte într-o cameră de hotel de lux care seamănă puțin cu un apartament VIP. Când este timpul să facă curățenie, găsesc un tigru închis în baie și un copil în dulap.
În centrul intrigii acestei comedii incitante se află cei mai buni prieteni care decid să meargă la Las Vegas, și nu doar așa, ci să aibă cea mai bună petrecere a burlacilor din viața lor. Cei mai buni prieteni caută de mult timp un loc în care să se cufunde în tot felul de divertisment și să-și amintească de asta zi și noapte pentru totdeauna. Personajele principale nici nu bănuiau că acest lucru se va întâmpla. Trezindu-se dimineața după o petrecere zgomotoasă a burlacilor, personajele principale nu își pot veni în fire. Ei văd că sunt într-o cameră luxoasă, dar nu pot înțelege de ce este un tigru adevărat în baie. În plus, unuia dintre prieteni îi lipsește un dinte, iar în cameră este un copil mic.
m „The Bachelor Party in Vegas” pentru vizionare online fără subtitrări în chineză, titluri și fără hieroglife, precum și cu sunet bun și traducere normală în rusă.
Personajele principale se trezesc într-o adevărată panică. Nici măcar nu-și amintesc nimic din seara precedentă. Principala problemă a prietenilor este că mirele a dispărut și nimeni nu știe unde s-a dus. Acum, personajele principale trebuie să încerce să restabilească lanțul de evenimente pentru a-și găsi cel mai bun prieten și a-l întoarce la mireasa lui în siguranță. Dar prietenii care au băut prea mult alcool cu ​​o zi înainte și au plecat în aventuri incredibile își vor putea aminti totul? Prietenii nici măcar nu bănuiesc cu ce dificultăți vor avea de înfruntat în drumul spre atingerea scopului lor.

HD The Hangover (2009) Subtitrat in Limba Romana

Server 2
Stream 1
*Nota: Butonul de play al Serverului I (Netu.tv), este asezat in diferite locuri si mai putin vizibil, ca protectie impotriva botilor care incearca sa blocheze serverul.
Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat toate reclamele, alăturați-vă.

!!!Numai utilizatorii înregistrați pot lăsa comentarii!!! Înregistrare
Comments (0)
1