Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat 90% reclamele, alăturați-vă.
Numere fatale (2009)
HD

Numere fatale (2009) subtitrat si tradus in Romana

4.7
4 Voturi
22.01.2023, 20:50
567
0
Pe vremea noastră s-a deschis o capsulă a timpului pe care, urmând tradiția la modă de atunci în 1959, școlarii o umpleau cu desenele lor pe tema lumii viitorului. Cu toate acestea, unul dintre mesaje s-a dovedit a fi complet acoperit de numere, ceea ce l-a interesat pe profesorul John Koestler. După ce a fost ocupat cu descifrarea materialelor, profesorul începe să compare faptele și ajunge la o concluzie șocantă, cifrele mesajului sunt direct legate de cele mai mari dezastre care au avut loc în lume în ultimii cincizeci de ani. Urmând logica mesajului, astfel de tragedii nu se vor opri în viitor, dar întrebarea este, pot fi ele prevenite cumva cunoscându-le data exactă și, cel mai important, ce se va întâmpla când numerele cu datele se vor epuiza?
Urmărește filmul online „Knowing / Numere fatale (2009)” la calitate HD bună pe site-ul nostru, gratuit și fără înregistrare.

HD Knowing Subtitrat in Limba Romana

Server 2
Stream 1
*Nota: Butonul de play al Serverului I (Netu.tv), este asezat in diferite locuri si mai putin vizibil, ca protectie impotriva botilor care incearca sa blocheze serverul.
Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat toate reclamele, alăturați-vă.

!!!Numai utilizatorii înregistrați pot lăsa comentarii!!! Înregistrare
Comments (0)
avatar