Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat 90% reclamele, alăturați-vă.
Sus, în aer - Up in the Air (2009)
HD

Sus, în aer - Up in the Air (2009) subtitrat si tradus in Romana

4.7
  • Gen: Dramă, Filme SUA, Comedie
  • Actori: George Clooney, Vera Farmiga, Anna Kendrick, Jason Bateman, Amy Morton, Melanie Lynskey, J.K. Simmons, Sam Elliott, Danny McBride, Zach Galifianakis
  • Regie: Jason Reitman
  • Traducere: Subtitrat
  • Tara: SUA
1 Vot.
30.07.2023, 12:44
196
0
Filmul mi-ar spune Pe Cer despre cât de neașteptat de rapide pot apărea schimbări în viața noastră, ducând la o schimbare radicală a perspectivei. În fiecare zi Ryan Bingham se află într-un loc nou, într-un oraș nou, într-o nouă corporație și într-un hotel elegant de cinci stele cu o altă iubită drăguță. O astfel de viață este pe gustul lui. Asta înseamnă alinierea corectă a priorităților vieții. Comunicarea constantă cu oamenii, ca rezultat — o mulțime de cunoștințe interesante și profitabile, respect pentru colegi și superiori, atenția sexului opus. Ryan le are pe toate și nu are nevoie de nimic altceva. Este puțin probabil, în opinia sa, să existe o persoană atât de fericită în lume așa cum este el.
Deci, Domnul Bingham crede până în momentul în care soarta îl aduce împreună cu Alex — întruchiparea lui însuși, dar în formă feminină. Fetei îi place să petreacă timp cu Ryan, să se relaxeze în hoteluri scumpe și restaurante la modă și să se trezească cu el în același pat dimineața, astfel încât a doua zi să fie la sute de kilometri distanță de el. Cariera lui Alex este la apogeu, este independentă și autosuficientă și, de asemenea, nu are nevoie de nimic altceva din viață. În mod neașteptat, Ryan își dă seama brusc că prioritățile sale s-au schimbat odată cu apariția acestei fete frumoase în viața sa. Pentru prima dată în mulți ani de singurătate, a vrut să-și întemeieze o familie. Dar Alex își va împărtăși aspirațiile cu Ryan? Este pregătită pentru o relație serioasă? Doriți să vedeți continuarea? Apoi faceți clic rapid pe "play" și începeți să priviți cerul online în cinematograful nostru online!

HD Sus, în aer - Up in the Air (2009) Subtitrat in Limba Romana

Server 2
Stream 1
*Nota: Butonul de play al Serverului I (Netu.tv), este asezat in diferite locuri si mai putin vizibil, ca protectie impotriva botilor care incearca sa blocheze serverul.
Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat toate reclamele, alăturați-vă.

!!!Numai utilizatorii înregistrați pot lăsa comentarii!!! Înregistrare
Comments (0)
avatar