Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat 90% reclamele, alăturați-vă.
Marea mahmureală 3 (2013)
HD

Marea mahmureală 3 (2013) subtitrat si tradus in Romana

4.7
  • Nume original: The Hangover Part 3 (2013)
  • Gen: Filme SUA, Comedie, Crimă
  • Actori: Bradley Cooper, Melissa McCarthy, John Goodman, Jamie Chung, Zach Galifianakis, Justin Bartha, Heather Graham, Ed Helms, Ken Jeong, Alexandra Barresi
  • Regie: Todd Phillips
  • Traducere: Subtitrat
  • Tara: SUA
0 Voturi
21.01.2024, 17:07
19
0
Patru prieteni adevărați și loiali - Alan, Doug, Stuart și Phil sunt obișnuiți să împărtășească unul cu celălalt nu numai evenimente vesele, ci și triste. De data aceasta, prietenii vor trebui să-l scoată pe Alan din depresia lui profundă. După moartea tatălui său, sănătatea mintală a prietenului său a provocat o îngrijorare reală în rândul prietenilor săi și au luat în considerare cu seriozitate posibilitatea de a-l trimite pe Alan la o clinică pentru tratament. Cu toate acestea, după ce au plecat într-o călătorie, prietenii înșiși s-au trezit în pericol. S-a dovedit că domnul Chau a furat aur de la un mafiot și a fugit într-o direcție necunoscută. Marshall, șeful mafiei, crede că toți prietenii lui Chau sunt acum responsabili în mod colectiv pentru asta. El îl răpește pe Doug și amenință că îl va ucide dacă ceilalți trei nu-l găsesc pe domnul Chau și îi returnează aurul. Prietenii au pornit la drum într-o încercare disperată de a-și salva prietenul. De data aceasta nu va fi nicio nuntă și nicio petrecere a burlacilor, iar capacitatea lor de a atrage constant probleme și de a găsi dușmani influenți nu le-a lăsat nicio șansă pentru o viață calmă sau plictisitoare.
În multe țări există o tradiție: înainte de a crea o legătură de căsătorie, mirele și prietenii săi organizează o petrecere a burlacilor. Această sărbătoare marchează un rămas bun de la stilul de viață al burlacului. Prin urmare, bărbații se bucură de asta, ajungând uneori în situații amuzante și anecdotice. Conform intrigii comediei „Petrecerea burlacilor: partea a III-a”, un grup de tineri s-a adunat pentru a sărbători acest eveniment important. Eroii au decis să petreacă timpul alocat acestui eveniment pentru ca mai târziu să nu le fie rușine să-și amintească într-o companie veselă.
De data aceasta, soarta îi va duce în țara exotică Bangladesh, unde unul dintre prietenii lor, întâmplător, ajunge într-un spital de psihiatrie local. Băieții recurg la trucuri inteligente pentru a-și salva colegul nefericit. Sub masca polițiștilor, aceștia intră pe teritoriul interzis. Niciunul dintre ei nu crede că un plan nepregătit și riscant va duce la alte momente imprevizibile. La urma urmei, tinerii sunt ferm încrezători în acțiunile lor de a-și salva prietenul. Și cu siguranță astfel de aventuri vor rămâne mult timp în memoria tuturor participanților la petrecerea burlacilor.

HD The Hangover Part 3 (2013) Subtitrat in Limba Romana

Server 2
Stream 1
*Nota: Butonul de play al Serverului I (Netu.tv), este asezat in diferite locuri si mai putin vizibil, ca protectie impotriva botilor care incearca sa blocheze serverul.
Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat toate reclamele, alăturați-vă.

!!!Numai utilizatorii înregistrați pot lăsa comentarii!!! Înregistrare
Comments (0)
1