Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat 90% reclamele, alăturați-vă.
Iubesc să te urăsc (2023)
HD

Iubesc să te urăsc (2023) subtitrat si tradus in Romana

4.7
  • Nume original: Anyone But You (2023)
  • Gen: Dragoste, Erotic, Romantic, Filme SUA, HD, Filme 2023, Comedie
  • Actori: Sydney Sweeney, Glen Powell, Alexandra Shipp, Darren Barnett, Bryan Brown, Joe Davidson, Gata, Rachel Griffiths, Michelle Hurd
  • Regie: Will Gluck
  • Traducere: Subtitrat
  • Tara: SUA
5 Voturi
12.02.2024, 14:46
12393
0
Nu există nimic în comun între acești eroi. Antipatia lor reciprocă datează din vremea colegiului. Între ei au izbucnit certuri constante și certuri pentru fleacuri. Tipul a insistat că fata odioasă nu era deloc genul lui. Iar frumusețea s-a încredințat prietenilor ei, unde i-a înzestrat tipul dezgustător cu caracteristici nemăgulitoare. Cei din jurul lor au ghicit că în realitate există o atracție invizibilă între dușmanii jurați. Rivalii s-au „enervat” atât de mult încât nu s-a vorbit de împăcare. Prietenii nu au putut să restabilească temporar pacea între părțile în conflict. Dar soarta are propriile planuri pentru eroii în război.

Filmul Anyone But You (2023) vizionați online complet gratuit, bună calitate în limba romana, cu subtitrări, fără înregistrare și publicitate. Câțiva ani mai târziu, băieții se întâlnesc la o nuntă. Din cauza circumstanțelor, ei trebuie să se prefacă a fi un cuplu îndrăgostit. Și la Sydney își dau seama că tensiunea sexuală încă rămâne. Nemulțumirile de lungă durată nu le permit să se reunească. Se știe că doar un pas separă ura de iubire. Îndrăgostiții imaginari trebuie să îndure o serie de circumstanțe amuzante, inclusiv o invazie de păianjeni giganți și o cădere dintr-o barcă. Într-un loc romantic, ei vor fi copleșiți de o pasiune atot consumatoare și vor încerca să înceapă totul de la zero.

HD Anyone But You (2023) Subtitrat in Limba Romana

Server 2
Stream 1
*Nota: Butonul de play al Serverului I (Netu.tv), este asezat in diferite locuri si mai putin vizibil, ca protectie impotriva botilor care incearca sa blocheze serverul.
Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat toate reclamele, alăturați-vă.

!!!Numai utilizatorii înregistrați pot lăsa comentarii!!! Înregistrare
Comments (0)
1