Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat 90% reclamele, alăturați-vă.
Revenire la viață (1990)
HD

Revenire la viață (1990) subtitrat si tradus in Romana

4.7
  • Nume original: Awakenings (1990)
  • Gen: Dramă, Filme SUA, Biografic
  • Actori: Robert De Niro, Robin Williams, John Heard, Julie Kavner, Penelope Ann Miller, Max von Sydow
  • Regie: Penny Marshall
  • Traducere: Subtitrat
  • Tara: SUA
0 Voturi
13.03.2024, 18:33
59
0
Povestea este despre modul în care un doctor pe nume Malcolm Sayer creează un nou medicament. Acest medicament a fost creat pentru a readuce la viața normală persoanele imobilizate care sunt constrânse de o boală rară.

Intriga se bazează pe evenimente reale și a fost descrisă și într-o carte din anii 1970. Povestea este destul de simplă, este o poveste despre sentimente și relații umane dintre un medic și un pacient.

Dr. Sayer dă medicamentul unui pacient pe nume Leonard și el (pacientul) se trezește în mod miraculos. Tocmai miraculos, pentru că înainte un astfel de medicament nu exista, iar tratamentul era extrem de dificil, practic nimeni nu s-a ridicat și nu și-a revenit.

Leonard este transformat pentru această viață. El înțelege bucuriile simple pe care o persoană obișnuită le percepe ca fiind norma. În acest fel, Leonard, parcă, redescoperă viața ca o persoană proaspăt trezită. Doctorul se inspiră din acest eveniment și între ei se stabilește o legătură specială. Își împărtășesc inspirația.

În plus, Malcolm Sayer începe să folosească medicamentul pe alți pacienți. Acum are mult mai multă încredere în propria sa capacitate de a trezi alți pacienți și vrea să beneficieze cât mai mulți oameni suferinzi.

HD Awakenings (1990) Subtitrat in Limba Romana

Server 2
Stream 1
*Nota: Butonul de play al Serverului I (Netu.tv), este asezat in diferite locuri si mai putin vizibil, ca protectie impotriva botilor care incearca sa blocheze serverul.
Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat toate reclamele, alăturați-vă.

!!!Numai utilizatorii înregistrați pot lăsa comentarii!!! Înregistrare
Comments (0)
avatar