Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat 90% reclamele, alăturați-vă.
Carmen: Dans pentru viață (2023)
HD

Carmen: Dans pentru viață (2023) subtitrat si tradus in Romana

4.7
  • Gen: Dramă, Muzical, Filme frantuzesti, Filme 2023
  • Actori: Paul Mezcal, Melissa Barrera, Elsa Pataki, Rossi De Palma, Nicole da Silva, Tara Maurice, Kaan Guldur, Richard Brancatisano, Benedict Hardy, PIP Edwards
  • Regie: Benjamin Millepied
  • Traducere: Subtitrat
  • Tara: Australia, Franța
1 Vot.
20.07.2023, 11:30
179
0
Într-un mic sat de pe coasta mediteraneană, a trăit o femeie pe nume Carmen, care a avut grijă de fratele ei, un preot local, toată viața. Carmen a fost foarte devotată fratelui ei și l-a susținut întotdeauna în treburile sale. Ea l-a ajutat adesea cu îndatoririle bisericești și a participat la organizarea de evenimente caritabile pentru locuitorii locali.

Într-o zi, Biserica a respins-o pe Carmen pentru că nu le îndeplinea așteptările și cerințele. A fost o lovitură mare pentru ea, pentru că și-a dedicat întreaga viață slujirii bisericii și comunității sale. Carmen a simțit că viața ei nu are sens și a rămas fără niciun sprijin.

Cu toate acestea, s - a întâmplat ceva neașteptat-localnicii au decis să o invite pe Carmen să devină un nou preot și să continue munca fratelui ei. Nu a fost doar o mare onoare pentru ea, ci și o oportunitate de a începe un nou capitol în viața ei. Carmen a fost recunoscătoare pentru această oportunitate și a acceptat provocarea.

HD Carmen: Dans pentru viață (2023) Subtitrat in Limba Romana

Server 2
Stream 1
*Nota: Butonul de play al Serverului I (Netu.tv), este asezat in diferite locuri si mai putin vizibil, ca protectie impotriva botilor care incearca sa blocheze serverul.








Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat toate reclamele, alăturați-vă.

!!!Numai utilizatorii înregistrați pot lăsa comentarii!!! Înregistrare
Comments (0)
avatar