Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat 90% reclamele, alăturați-vă.
Alte 48 de ore (1990)
HD

Alte 48 de ore (1990) subtitrat si tradus in Romana

4.7
  • Nume original: Another 48 Hrs
  • Gen: Acţiune, Filme SUA, Comedie, Crimă
  • Actori: Eddie Murphy, Nick Nolte, Brion James, Kevin Tighe, Ed O'Ross, David Anthony Marshall, Andrew Divoff, Bernie Casey
  • Regie: Walter Hill
  • Traducere: Subtitrat
  • Tara: SUA
0 Voturi
20.12.2023, 21:45
99
0
Celelalte 48 de ore este un film de comedie de acțiune din 1990, cu Eddie Murphy și Nick Nolte în rolurile principale. Este o continuare a filmului din 1982 48 Hours. Jack Cates (Nolte) este un polițist din San Francisco care încearcă să prindă criminalul periculos Albert Ganz (James Remar). El este ajutat de Reggie Hammond (Murphy), un condamnat care a fost eliberat din închisoare cu condiția să o ajute pe Cates. Cei doi bărbați trebuie să lucreze împreună pentru a-l găsi pe Gantz și gașca lui înainte de a putea comite o crimă gravă. Pe parcurs, ei trebuie să aibă de-a face cu poliția coruptă, un traficant de droguri periculos și o femeie misterioasă. Cei doi bărbați trebuie să-și folosească inteligența și abilitățile pentru a supraviețui în următoarele 48 de ore și pentru a-l aduce pe Gantz în fața justiției. Cu ajutorul inteligenței de stradă a lui Reggie și a pregătirii poliției lui Jack, ei trebuie să găsească o modalitate de a-și depăși inamicii și de a salva orașul.

HD Another 48 Hrs Subtitrat in Limba Romana

Server 2
Stream 1
*Nota: Butonul de play al Serverului I (Netu.tv), este asezat in diferite locuri si mai putin vizibil, ca protectie impotriva botilor care incearca sa blocheze serverul.
Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat toate reclamele, alăturați-vă.

!!!Numai utilizatorii înregistrați pot lăsa comentarii!!! Înregistrare
Comments (0)
avatar