Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat 90% reclamele, alăturați-vă.
Băieți buni (1990)
HD

Băieți buni (1990) subtitrat si tradus in Romana

4.7
  • Nume original: Goodfellas (1990)
  • Gen: Dramă, Filme SUA, Biografic, Crimă
  • Actori: Robert De Niro, Ray Liotta, Joe Pesci, Lorraine Bracco, Paul Sorvino, Frank Sivero, Tony Darrow, Mike Starr
  • Regie: Martin Scorsese
  • Traducere: Subtitrat
  • Tara: SUA
0 Voturi
14.01.2024, 04:18
82
0
Un tip pe nume Henry Hill a avut un vis ciudat încă din copilărie. Spre deosebire de marea majoritate a colegilor săi, el a visat să-și conecteze viața cu lumea criminală. A fost motivat să se treacă de partea cealaltă a legii, devenind un adevărat gangster, prin lucruri foarte banale. Îi plăceau mașinile scumpe și felul în care arăta o persoană într-un costum șic, clasic. Dar scopul principal, desigur, a fost puterea, care îți permite să fii o persoană respectată de care se teme de alți oameni.

Îi va lua timp să-și realizeze visul prețuit. Dar un tip întreprinzător știe asta oricum, așa că începe să urce spre poarta lui chiar de jos. Henry Hill devine asistentul unui gangster adevărat, pentru care va îndeplini diverse sarcini. Un fel de comisar intenționează să observe cum sunt introduse lucrurile și să ia treptat tot ce vede pentru a-l aplica ulterior propriei experiențe. Reușește în demersurile sale și, în timp, treburile care i-au fost încredințate devin din ce în ce mai serioase.

Astfel, unul dintre bandiții respectați, o autoritate locală pe nume Paul Cicerio, a văzut în băiat calitățile necesare și potențialul pur și simplu sălbatic. El este cel care îl prezintă pe Henry oamenilor mai influenți din cercurile criminale. Cu siguranță vor găsi ceea ce cauți. După ce a cunoscut doi gangsteri pe nume Jimmy Conway și Tommy DeVito, Henry devine membru al legendarului trio criminal.

HD Goodfellas (1990) Subtitrat in Limba Romana

Server 2
Stream 1
*Nota: Butonul de play al Serverului I (Netu.tv), este asezat in diferite locuri si mai putin vizibil, ca protectie impotriva botilor care incearca sa blocheze serverul.
Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat toate reclamele, alăturați-vă.

!!!Numai utilizatorii înregistrați pot lăsa comentarii!!! Înregistrare
Comments (0)
avatar