Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat 90% reclamele, alăturați-vă.
Trolii: Se strânge trupa (2023) dublat
HD

Trolii: Se strânge trupa (2023) dublat subtitrat si tradus in Romana

4.7
4 Voturi
12.01.2024, 04:20
1324
0
Intriga captivantului desen animat continuă să povestească despre viața personajelor iubite. Și apoi a venit momentul în care Rosochka și Tsvetan au reușit să devină un cuplu fericit îndrăgostit. Trolii drăguți și amabili au devenit foarte apropiați de-a lungul timpului, dar, în ciuda acestui fapt, nu sunt deloc goți prin căsătorie. Și în timp ce cuplul îndrăgostit încearcă să-și consolideze relația romantică, tipul începe să se confrunte cu unele dificultăți. Faptul este că fratele său Sunny a decis să intervină în viața sa, care a cerut unei rude să-l ajute să facă față unei mari probleme. Recent, Floyd, celălalt frate al lor, a fost răpit.

Curând se știe că, chiar și în copilărie, Tsvetan și frații săi iubiți se aflau într-un cunoscut grup muzical. Doar rudele, dintr-un anumit motiv, au decis să-l părăsească și, după aceea, nu au comunicat o perioadă lungă de timp. Acum personajele principale decid să-și reconstruiască grupul pentru a-l găsi pe Floyd. Fata începe să învețe din ce în ce mai multe despre familia ei iubit.

HD Trolls Band Together (2023) Subtitrat in Limba Romana

Server 2
Stream 1
*Nota: Butonul de play al Serverului I (Netu.tv), este asezat in diferite locuri si mai putin vizibil, ca protectie impotriva botilor care incearca sa blocheze serverul.
Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat toate reclamele, alăturați-vă.

!!!Numai utilizatorii înregistrați pot lăsa comentarii!!! Înregistrare
Comments (0)
avatar