Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat 90% reclamele, alăturați-vă.
Serial Mr and Mrs Smith (2024)
HD

Serial Mr and Mrs Smith (2024) subtitrat si tradus in Romana

4.7
  • Disponibil: Episodul 1,2,3,4,5,6,7,8
  • Nume original: Mr and Mrs Smith (2024) Episodul 1,2,3,4,5,6,7,8
  • Gen: Acţiune, Filme SUA, Filme englezesti, Seriale, Filme 2024, Comedie, Crimă
  • Actori: Donald Glover, Maya Erskine, Paul Dano, Parker Posey, John Turturro, Michaela Coel, Robert Loftus, Alex Huhn, Angela Chew, Brianna Acevedo
  • Regie: Christian Sprenger
  • Traducere: Subtitrat
  • Tara: SUA, Marea Britanie
0 Voturi
04.02.2024, 20:21
185
0
John și Jane sunt două spirite independente care s-au străduit întotdeauna pentru ceva mai mult, ceva pe care alții nu l-ar invidia decât. Amândoi au un grad de nesăbuire și entuziasm care îi împing la decizii neconvenționale și aventuri periculoase. Într-o zi, drumurile lor se încrucișează în cel mai neașteptat moment, când li se oferă o slujbă la care nici nu puteau visa în cele mai sălbatice fantezii ale lor. O agenție de spionaj care funcționează în total secret îi atrage în rândurile sale, promițând aventuri incredibile, riscuri și, bineînțeles, recompense generoase. Pentru doi aventurieri care au căutat mereu adrenalină și entuziasm, această ofertă pare oportunitatea perfectă. Aceștia sunt de acord fără ezitare și se trezesc în curând implicați într-o rețea de operațiuni secrete și intrigi.

Prima lor sarcină este să se prefacă a fi un cuplu căsătorit fericit, mutându-se într-un conac de lux din Manhattan. Dar pe măsură ce își termină misiunile, încep să realizeze că relațiile dintre ei nu devin mai puțin complexe decât misiunile pe care trebuie să le ducă la bun sfârșit. Pe măsură ce lucrează, descoperă că adevăratul pericol nu constă în mesajele secrete și operațiunile secrete, ci în faptul că încep să se îndrăgostească unul de celălalt. Acum viețile lor sunt puse serios la încercare. Sunt forțați nu doar să colaboreze, ci și să trăiască unul lângă altul, ceea ce face ca interacțiunile lor să devină și mai intense și mai pasionale. Sentimentele rezultate le amenință nu numai siguranța, ci și însăși misiunea pe care trebuiau să o ducă la bun sfârșit. Și acum, pe lângă lupta împotriva răului și protejarea lumii, trebuie să găsească curajul să-și mărturisească dragostea și să ia o decizie care le va schimba viața pentru totdeauna. Urmărește serialele TV Mr. and Mrs. Smith online 2024 la calitate bună HD 720p și FullHD 1080p cu noi, complet gratuit în limba romană. Vizualizarea este posibilă pe smartphone-uri: Apple iOS iPhone Samsung, tabletă iPad, pe orice dispozitiv Android, precum și pe Smart TV.

HD Mr and Mrs Smith (2024) Episodul 1,2,3,4,5,6,7,8 Subtitrat in Limba Romana

Server 2
Stream 1
*Nota: Butonul de play al Serverului I (Netu.tv), este asezat in diferite locuri si mai putin vizibil, ca protectie impotriva botilor care incearca sa blocheze serverul.
S01E01S01E02S01E03


S01E04S01E05


S01E06S01E07S01E08

Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat toate reclamele, alăturați-vă.

!!!Numai utilizatorii înregistrați pot lăsa comentarii!!! Înregistrare
Comments (0)
1