Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat 90% reclamele, alăturați-vă.
The Marvels (2023)
HD

The Marvels (2023) subtitrat si tradus in Romana

4.7
  • Gen: Fantastic, Acţiune, Filme SUA, Aventuri, HD, Filme 2023
  • Actori: Brie Larson, Samuel L. Jackson, Iman Vellani, Zavi Ashton, Park So-joon, Teyona Parris, Caroline Simonnet, Emily Ng, Jessica Zhou, Luke Dixie
  • Regie: Nia DaCosta
  • Traducere: Subtitrat
  • Tara: SUA
3 Voturi
15.01.2024, 20:34
2412
0
Visul lui Carol s-a împlinit și a devenit cel mai bun pilot de pe planetă. Dar următorul zbor s-a dovedit a fi o adevărată tragedie pentru ea. Într-o zi, în timpul unei alte operațiuni, Doamna Danvers a fost doborâtă de extratereștri și s-a trezit în captivitatea Imperiului militant Kree. Fata a reușit să scape de teroriștii intergalactici Skrull, dar nava spațială s-a prăbușit peste Los Angeles. Carol, care și-a pierdut memoria în accident, a devenit imediat obiectul unei atenții deosebit de strânse a omniprezentei agenții secrete. Întâlnirea cu Nick Fury s-a dovedit a fi un accident fericit pentru ea. Operativa a devenit nu numai mentor și profesor, ci a ajutat-o și să-și amintească trecutul. Carol decide să se răzbune și reintră în luptă cu Skrulls care încearcă să înrobească Pământul. Kamala și Monica, care dețineau și puteri supranaturale, vor deveni asistenții căpitanului Marvel în această bătălie mortală.
Dar foarte curând trioul curajos s-a confruntat cu o problemă serioasă care a pus în pericol finalizarea cu succes a misiunii. Din motive necunoscute, de îndată ce eroinele filmului Marvel au început să - și folosească abilitățile supranaturale, s-a întâmplat ceva de neimaginat-au schimbat imediat locurile între ele. Fetele încearcă să găsească cauzele anomaliei și să afle de ce se mișcă involuntar în spațiu și timp.

HD The Marvels (2023) Subtitrat in Limba Romana

Server 2
Stream 1
*Nota: Butonul de play al Serverului I (Netu.tv), este asezat in diferite locuri si mai putin vizibil, ca protectie impotriva botilor care incearca sa blocheze serverul.
trailer

Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat toate reclamele, alăturați-vă.

!!!Numai utilizatorii înregistrați pot lăsa comentarii!!! Înregistrare
Comments (0)
avatar