Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat 90% reclamele, alăturați-vă.
Dovbush (2023)
HD

Dovbush (2023) subtitrat si tradus in Romana

4.7
1 Vot.
15.01.2024, 00:39
195
0
Acesta este cel mai mare film ucrainean de astăzi. Cel mai mare din punct de vedere al numărului de actori implicați în scene de mulțime, cascadori, reenactori și locații. Am călătorit aproape tot vestul Ucrainei în căutare de locații, am filmat în Carpați, regiunea Ternopil și Kiev, am construit o mulțime de decoruri, decoruri foarte complexe atât în ​​pavilion, cât și pe locații, am restaurat arme și o mulțime de recuzită, am făcut un număr mare de costume.

În prima jumătate a secolului al XVIII-lea. În misticii Munți Carpați se desfășoară drama vieții lui Oleksa Dovbush, dragostea sa dificilă și lupta pentru o viață decentă pentru poporul său, iar aici secretul nemuririi sale locuiește pentru totdeauna. O bandă de oprișci condusă de doi frați, Ivan și Oleksa Dovbushev, evazivitatea și îndrăzneala lor au devenit speranță pentru oameni și teamă pentru dușmanii lor. Căile fraților diverg, iar domnia își depune toate eforturile în suprimarea spiritului iubitor de libertate care străbate Carpații. Va câștiga moartea sau nemurirea această luptă? Urmărește filmul Dovbush online 2023 la calitate bună HD 720p și FullHD 1080p cu noi, complet gratuit în romană. Vizualizarea este posibilă pe smartphone-uri: Apple iOS iPhone Samsung, tabletă iPad, pe orice dispozitiv Android, precum și pe Smart tv.

HD Dovbush (2023) Subtitrat in Limba Romana

Server 2
Stream 1
*Nota: Butonul de play al Serverului I (Netu.tv), este asezat in diferite locuri si mai putin vizibil, ca protectie impotriva botilor care incearca sa blocheze serverul.
Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat toate reclamele, alăturați-vă.

!!!Numai utilizatorii înregistrați pot lăsa comentarii!!! Înregistrare
Comments (0)
avatar