Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat 90% reclamele, alăturați-vă.
Collateral (2004)
HD

Collateral (2004) subtitrat si tradus in Romana

4.7
  • Nume original: Colateral
  • Gen: Dramă, Thriller, Acţiune, Filme SUA
  • Actori: Tom Cruise, Jamie Foxx, Jada Pinkett Smith, Mark Ruffalo, Bruce McGill, Peter Berg, Barry Shebaka Henley, Irma P. Hall, Javier Bardem, Emilio Rivera
  • Regie: Michael Mann
  • Traducere: Subtitrat
  • Tara: SUA
0 Voturi
26.03.2024, 14:57
32
0
Nu doar salvatorii și paramedicii au o meserie periculoasă, se dovedește că și șoferii de taxi au o meserie la fel de alarmantă. Nu știi niciodată cine este pasagerul tău și dacă va plăti măcar călătoria. În plus, nici bărbații, nici femeile nu pot fi de încredere. Infractorii nu sunt separați pe gen. Dar ce ar trebui să facă un șofer care a devenit ostaticul unui criminal angajat? Acum fac cercuri prin Los Angeles noaptea și se îndreaptă spre victima aleasă a crimei. Dar ce se va întâmpla când vor ajunge la punctul final al traseului? Șoferul este și el o persoană, nu se face vinovat de nimic, dar nu vrea să devină nici victimă, nici martor. Acum îi fulgeră prin cap o grămadă de planuri pe care le-ar putea îndeplini dacă ar avea măcar o armă. Cum să te salvezi pe tine și pe cineva care este pe cale să moară? Cum să spui lumii întregi că ești în pericol?

HD Colateral Subtitrat in Limba Romana

Server 2
Stream 1
*Nota: Butonul de play al Serverului I (Netu.tv), este asezat in diferite locuri si mai putin vizibil, ca protectie impotriva botilor care incearca sa blocheze serverul.
Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat toate reclamele, alăturați-vă.

!!!Numai utilizatorii înregistrați pot lăsa comentarii!!! Înregistrare
Comments (0)