Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat 90% reclamele, alăturați-vă.
Wonder Woman 1984 (2020)
HD

Wonder Woman 1984 (2020) subtitrat si tradus in Romana

4.7
2 Voturi
05.02.2023, 14:12
1056
0
Înaintăm cu repeziciune până în anii 1980, când următoarea aventură pentru marile ecrane o găsește pe Wonder Woman (Femeia Fantastică) în faţa a doi inamici cu totul noi: Max Lord și The Cheetah.

Un om de afaceri destul de bogat și influent, domnul Lord, visează să devină un adevărat Dumnezeu în lumea muritorilor. Unul dintre personajele principale ale lungmetrajului „Wonder Woman: 1984”, colectează o varietate de artefacte magice de pe toată planeta, sperând să-l găsească exact pe cel care va ajuta la îndeplinirea unui vis vechi. Asistenta omului de afaceri, dr. Barbara Minerva, este specialist în istoria antică. Într-o zi, o relicvă străveche cu o putere unică cade în mâinile unei doamne. Curând, un lucru mic magic a transformat-o pe domnișoara într-o femeie puternică, capabilă să facă lucruri de neimaginat. Fiind în afara ei de furie, ea decide să se răzbune pe Domnul, pentru că îl consideră vinovatul celor întâmplate, care i-au schimbat radical existența obișnuită...

HD Wonder Woman 1984 (2020) Subtitrat in Limba Romana

Stream 1
*Nota: Butonul de play al Serverului I (Netu.tv), este asezat in diferite locuri si mai putin vizibil, ca protectie impotriva botilor care incearca sa blocheze serverul.
Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat toate reclamele, alăturați-vă.

!!!Numai utilizatorii înregistrați pot lăsa comentarii!!! Înregistrare
Comments (0)
1