Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat 90% reclamele, alăturați-vă.
Dna. Harris cucerește Parisul (2022)
HD

Dna. Harris cucerește Parisul (2022) subtitrat si tradus in Romana

4.7
  • Nume original: Mrs. Harris Goes to Paris
  • Gen: Dramă, Filme 2022, Filme englezesti, HD, Comedie
  • Actori: Isabelle Huppert, Lesley Manville, Lambert Wilson, Jason Isaacs
  • Regie: Anthony Fabian
  • Traducere: Subtitrat
  • Tara: Marea Britanie, Ungaria
3 Voturi
01.10.2022, 16:58
1686
0
Această poveste emoționantă, dulce și fermecătoare este o adaptare după romanul lui Paul Gallico din 1958. Pentru cea mai mare parte a vieții ei, doamna Harris a fost blândă, plină de duh, iar unii chiar ar numi-o nașă de zână. Și deși face multe pentru mulți, puțini fac ceva pentru ea. Da, are prieteni precum Archie și Violet, dar pentru că este văduvă de peste zece ani, asta nu înseamnă că o parte din ea nu vrea ceva mai mult de la viață.

Într-o zi, doamna Harris decide să cumpere o rochie Christian Dior după ce a admirat ceea ce a cumpărat angajatorul ei. Ea a economisit banii necesari pentru a ajunge la Paris și a-și cumpăra o rochie, doar pentru a afla de la doamna Colbert că nu avea statutul necesar pentru a cumpăra o astfel de rochie. Din fericire, există o persoană și nu una care o ajută să-și realizeze visul.

Printre noii prieteni ai doamnei Harris s-au numărat: marchizul de Chassan, un văduv înstărit, care a fost dus de doamna Harris, se pare, pentru că este englezoaică, și dacă nu complet, dar totuși o foarte doamnă. Iar André este contabilul lui Christian Dior, care citește filozofi francezi în timpul liber. El i-a oferit amabil un loc unde să stea în timp ce doamna Harris avea mai mult de o săptămână de încercat. Doamna Harris Goes to Paris este drăguță, dar se bazează în întregime pe interpretarea nominalizată la Oscar Leslie Manville de a fi fermecătoare și amuzantă. Ea este singurul lucru care te ferește de plictiseală.

HD Mrs. Harris Goes to Paris Subtitrat in Limba Romana

Server 2
Stream 1 Stream 2
*Nota: Butonul de play al Serverului I (Netu.tv), este asezat in diferite locuri si mai putin vizibil, ca protectie impotriva botilor care incearca sa blocheze serverul.
Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat toate reclamele, alăturați-vă.

!!!Numai utilizatorii înregistrați pot lăsa comentarii!!! Înregistrare
Comments (0)