Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat 90% reclamele, alăturați-vă.
Iarna ne îndrăgostim (2023)
HD

Iarna ne îndrăgostim (2023) subtitrat si tradus in Romana

4.7
  • Nume original: Fall Into Winter
  • Gen: Romantic, Filme SUA, Filme 2023, Filme de Craciun, Comedie
  • Actori: Lori Loughlin, James Tapper, Cherion Drakes, Darrin Baker, Mark Senior, Allan Royal, Janaya Stephens, Hannah Kanter, Eve Crawford, Gary Levert
  • Traducere: Subtitrat
0 Voturi
18.03.2024, 13:32
37
0
Colaborarea dintre Carrie și nemesisul ei Brooks, mai ales dacă dețin jumătate din magazinul de familie, poate avea atât consecințe pozitive, cât și negative pentru rezultatul afacerii. Ei pot întâmpina inițial dificultăți din cauza animozității și a conflictelor personale, care pot duce la relații tensionate în cadrul afacerii. Cu toate acestea, dacă ambii își pot lăsa deoparte diferențele personale și pot lucra împreună pentru o cauză comună, poate fi benefic. Managementul colaborativ al magazinului poate duce la sinergii și la o utilizare mai eficientă a resurselor. Ei își pot combina abilitățile și ideile, ceea ce poate îmbunătăți managementul afacerii, atrage noi clienți, poate dezvolta strategii de marketing de succes și extinde oferta de produse. Cu toate acestea, succesul va depinde de capacitatea lor de a colabora eficient, de a rezolva conflicte și de a construi o strategie generală de dezvoltare a afacerii. Dacă nu își pot depăși diferențele personale și neînțelegerile, atunci această cooperare poate deveni un obstacol în calea creșterii veniturilor întreprinderii.

HD Fall Into Winter Subtitrat in Limba Romana

Server 2
Stream 1
*Nota: Butonul de play al Serverului I (Netu.tv), este asezat in diferite locuri si mai putin vizibil, ca protectie impotriva botilor care incearca sa blocheze serverul.
Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat toate reclamele, alăturați-vă.

!!!Numai utilizatorii înregistrați pot lăsa comentarii!!! Înregistrare
Comments (0)