Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat 90% reclamele, alăturați-vă.
Serial Parasyte: The Grey (2024)
HD

Serial Parasyte: The Grey (2024) subtitrat si tradus in Romana

4.7
7 Voturi
09.04.2024, 10:44
113
0
Organismele parazite neidentificate invadează Pământul din adâncurile spațiului. Ele pătrund rapid în corpul uman, îi infectează creierul și îl supun voinței lor. O persoană infectată se transformă într-o creatură ascultătoare, ucigând alți oameni la ordinul parazitului. În fiecare zi, paraziții se răspândesc rapid pe întreaga planetă, infectând tot mai mulți oameni și crescând puterea lor nelimitată asupra umanității. Guvernele tuturor țărilor încearcă să reziste infecției extraterestre, dar toate încercările lor se termină cu un eșec, iar epidemia continuă să se răspândească cu o viteză alarmantă, cufundând lumea noastră în haos și panică. Tânărul Chung Soo-in cade și el victima unuia dintre acești paraziți. Cu toate acestea, extraterestrăul insidios nu reușește să-și pătrundă creierul și să obțină controlul total.

Organismul malefic este prins în mâna fetei și acum amândoi trebuie să coexiste în același corp. Încercând să scape de parazit, Jung Soo-in se alătură unui grup numit „Grey”, ai cărui membri au pierdut pe cei dragi din cauza paraziților și acum luptă activ împotriva lor. Lupta promite să fie lungă și brutală. Dar oamenii nu au dreptul să greșească. Și poate că Chung Su-in este cea care va ajuta omenirea să câștige această bătălie, pentru că simbioza ei cu parazitul poate deține cheia mântuirii de infecția extraterestră. Urmărește serialele Parasyte: The Grey la calitate bună, toate sezoanele, toate serialele la rând în HD 720p și FullHD 1080p cu noi complet gratuit. Vizualizarea în limba romană și în limba originală cu subtitrări este posibilă pe smartphone-uri: Apple iOS iPhone Samsung, tabletă iPad, pe orice dispozitiv care rulează Android, precum și pe Smart TV.

HD Serial Parasyte: The Grey (2024) Subtitrat in Limba Romana

Server 2
Stream 1
*Nota: Butonul de play al Serverului I (Netu.tv), este asezat in diferite locuri si mai putin vizibil, ca protectie impotriva botilor care incearca sa blocheze serverul.
S01E01


.
S01E02.S01E03


S01E04S01E05S01E06

Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat toate reclamele, alăturați-vă.

!!!Numai utilizatorii înregistrați pot lăsa comentarii!!! Înregistrare
Comments (0)