Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat 90% reclamele, alăturați-vă.
Serial Lupin (2020) Sezonul 1,2,3
HD

Serial Lupin (2020) Sezonul 1,2,3 subtitrat si tradus in Romana

4.7
0 Voturi
02.02.2024, 20:49
65
0
Cu mulți ani în urmă, tatăl lui Assane Diop s-a mutat din țara natală în Franța în căutarea unei vieți mai bune pentru el și fiul său, dar aici și-a găsit doar moartea. Acuzat pe nedrept că a furat bijuterii de la una dintre cele mai bogate și mai influente familii franceze, tatăl băiatului ajunge la închisoare, unde ceva timp mai târziu se sinucide. Tânărul Assan rămâne orfan și se confruntă cu greu cu moartea tatălui său. Purtând ranchiună față de întreaga lume, Assan își promite să se răzbune pentru moartea sa. Trec douăzeci și cinci de ani. În toți acești ani, Assan își amintește promisiunea din copilărie. Aflând că colierul Mariei Antoinette va fi expus la Luvru, Assane realizează că a sosit momentul să acţioneze. Colierul aparține familiei Pellegrini, aceiași bogați care și-au acuzat tatăl de jaf.

Din copilărie, Assan a citit cărți despre aventurile tâlharului îndrăzneț Arsene Lupin, de mai multe ori imaginându-se în locul unui aventurier deștept. Acum omul intenționează nu numai să-și repete isprăvile, ci și să comită adevăratul jaf al secolului. El elaborează cu sârguință un plan și chiar obține un loc de muncă ca îngrijitor la un muzeu pentru a se putea pregăti mai temeinic pentru punerea în aplicare a planului său și a răzbuna moartea tatălui său, știind foarte bine că nu are dreptul să facă un greşeală. Urmărește serial Lupin online 2021 la calitate bună HD 720p și FullHD 1080p cu noi, complet gratuit în romană. Vizualizarea este posibilă pe smartphone-uri: Apple iOS iPhone Samsung, tabletă iPad, pe orice dispozitiv Android, precum și pe Smart TV.

HD Serial Lupin (2020) Sezonul 1,2,3 Subtitrat in Limba Romana

Server 2
Stream 1
*Nota: Butonul de play al Serverului I (Netu.tv), este asezat in diferite locuri si mai putin vizibil, ca protectie impotriva botilor care incearca sa blocheze serverul. Toate episoadele sunt disponibile în player; pentru a selecta sezonul și episodul dorit, în colțul din stânga sus, faceți clic pe cele trei bare. Pentru a selecta subtitrări în română în colțul din dreapta jos, dați clic pe CC și selectați limba dorită








Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat toate reclamele, alăturați-vă.

!!!Numai utilizatorii înregistrați pot lăsa comentarii!!! Înregistrare
Comments (0)
1