Pământul interior (2022)
HD

Pământul interior (2022) subtitrat si tradus in Romana

4.7
  • Nume original: The Land Within - La terre intérieure (2022)
  • Gen: Dramă, Mister, Thriller, Filme 2022
  • Actori: Luana Bayrami, Mai-Linda Kosumovic, Fisnik Maxhuni, Chun Laichi, Epoca Balai, Armend Smajli, Florar din Baygora, Luan Jaha, Don Shala, Valmir Krasniqi
  • Regie: Fisnik Maxhuni
  • Traducere: Subtitrat
  • Tara: Kosovo, Elveția
0 Voturi
26.08.2023, 16:11
95
0
Folosește Codul Promoțional FilmeNoi și primești un bonus de 200 de euro!
Remo (interpretat de florarul emoționant baigora) se întoarce în satul în care a crescut, un loc devastat de un conflict pe care regizorul nu îl numește (trebuie să recunosc, foarte înțelept, oferindu-i un sentiment de universalitate). După ce s-au reunit cu verișoara lor Una (primul rol principal al Luanei Bayrami, o performanță uimitoare), misiunea lor este de a identifica rămășițele găsite într-un mormânt comun. Ceea ce începe ca o narațiune aproape procedurală cedează treptat locul despre ce este cu adevărat filmul: oferă acestor personaje spațiu, timp, lumină și sunete pentru a afla cine sunt și de unde au venit. Realismul magic frumos realizat din film trimite spectatorii într-o călătorie de amintiri care va permite în cele din urmă personajelor să se elibereze de trecutul lor. Am observat că oamenii din public plângeau, dar nu pentru că era trist; pentru că era frumos.

Acoperind Festivalul de Film de la Sarajevo de mulți ani, am fost Sunt surprins de modul în care acest film aduce o nouă dimensiune - și o întorsătură magică - poveștilor originare din Europa de Est.

HD The Land Within - La terre intérieure (2022) Subtitrat in Limba Romana

Stream 1
Comments (0)
1