Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat 90% reclamele, alăturați-vă.
Serial Lupin (2023) Sezonul 3
HD

Serial Lupin (2023) Sezonul 3 subtitrat si tradus in Romana

4.7
  • Disponibil: Sezonul 1, Episodul 1,2,3,4,5,6,7,8,9,10
  • Gen: Netflix, Dramă, Acţiune, Filme SUA, Filme frantuzesti, Seriale, Filme 2023, Crimă
  • Actori: Omar Si, Vincent Londez, Shirin Boutella, Nicole Garcia, Antoine Gui, Clotilde Esme, Herve Pierre, Ludivine Sagnier, Sofian Gerrab, Nicholas Vansitsky
  • Regie: Marcela Said, Ludovic Bernard, Louis Leterrier
  • Traducere: Engleză
  • Tara: SUA, Franța
0 Voturi
05.10.2023, 21:17
235
0
Cu mulți ani în urmă, tatăl lui Assan Diop s-a mutat din țara natală în Franța în căutarea unei vieți mai bune pentru el și fiul său, dar și-a găsit doar moartea aici. Acuzat pe nedrept că a furat bijuterii de la una dintre cele mai bogate și mai influente familii franceze, tatăl băiatului ajunge în închisoare, unde după un timp se sinucide. Tânărul Assan rămâne orfan și plânge moartea tatălui său. Având o ranchiună împotriva întregii lumi, Assan își face o promisiune de a-și răzbuna moartea. Douăzeci și cinci de ani trec. Toți acești ani Assan își amintește promisiunea din copilărie. După ce a aflat că colierul Mariei Antoaneta va fi expus la Luvru, Assan înțelege că este timpul să acționeze. Colierul aparține familiei Pellegrini, oamenii foarte bogați care l-au acuzat pe tatăl său de jaf.
Încă din copilărie, Assan citește cărți despre aventurile îndrăznețului tâlhar Arsene Lupin, imaginându-se de mai multe ori în locul unui aventurier inteligent. Acum, omul intenționează nu doar să-și repete exploatările, ci și să comită jaful real al secolului. El dezvoltă cu sârguință un plan și chiar obține un loc de muncă ca curățător la muzeu pentru a se putea pregăti mai atent pentru implementarea ideii sale și pentru a răzbuna moartea tatălui său, știind foarte bine că nu are dreptul să greșească.

HD Serial Lupin (2023) Sezonul 3 Subtitrat in Limba Romana

Stream 1
*Nota: Butonul de play al Serverului I (Netu.tv), este asezat in diferite locuri si mai putin vizibil, ca protectie impotriva botilor care incearca sa blocheze serverul.
lupin.Sezonul 1, Episodul 1


lupin.Sezonul 1, Episodul 2


lupin.Sezonul 1, Episodul 3


LupinSezonul 1, Episodul 4


lupin.Sezonul 1, Episodul 5


lupin.Sezonul 1, Episodul 6


lupin.Sezonul 1, Episodul 7


Lupin.Sezonul 1, Episodul 8


Lupin.Sezonul 1, Episodul 9


Lupin.Sezonul 1, Episodul 10
Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat toate reclamele, alăturați-vă.

!!!Numai utilizatorii înregistrați pot lăsa comentarii!!! Înregistrare
Comments (0)
1